woensdag 29 mei 2019

Sigma facade topcoat

Bestel Façade Topcoat online. Op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis. Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Sigma Facade Topcoat Satin. Het eindresultaat is een heel duurzame toplaag die jarenlang onderhoudsvrij is.


Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Je brengt dit product zelf heel gemakkelijk aan. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Sigma facade topcoat

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Specialistisch advies nodig? Deze extreem duurzame gevelverf is op basis van 1 acrylaatdispersie. Deze gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamhei is onverzeepbaar en zeer duurzaam elastisch.


De verf is extreem hoge kwaliteit en dekt daardoor heel erg goed. Voor het schilderen van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Het overschilderen van bestaande muurverflagen voor buiten.


Sigma facade topcoat

Toepasbaar vanaf 2°C en R. Tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Applied with brush, roller, airless spray and is diluted up to with water.


Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. In verband met de dekking kant het zijn dat er nog een tweede laag nodig is. Sterk zuigend) Niet behandelde minerale ondergronden (gipswanden, stucwerk etc.).


Sigma facade topcoat

Fijnkorrelige, ronde structuur. Deze muurverf heeft een hoge buitenduurzaamheid en is goed schrobvast. Voordeel van deze muurverf is dat deze al vanaf 2°C en bij een relatieve luchvochtigheid van is te verwerken. Geschikt dus voor alle seizoenen. Lees de volledige productomschrijving.


En daarnaast ook voor het overschilderen van bestaande mu. Planlæg din tid bedre og opnå større effektivitet med vores unikke Quick Rain Resistant-teknologi. Denne hurtigtørrende egenskab betyder, at malingen. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Dankzij nano-technologie hecht er geen vuil aan de muurverf.


Dit product zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil geen kans om zich op het oppervlak te hechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts