donderdag 30 mei 2019

Sunway eclips

Dé Sunway webshop van Nederland. Grote en Exclusieve Jordan Collecties! Duo Rolgordijnen: Transparante en dichte banen. Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen.


Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers. Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer! En natuurlijk kiest u uw perfecte kleur: naturelkleuren, van zoete pastels tot felle kleuren en chique, vergrijsde tinten.


De nieuwe collectie is zeer bree op zowel decoratief als technisch vlak. Op deze manier kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval. De zomer is nu echt begonnen.


En wat is er fijner dan genieten van de warme zomerzon… Maar wel buiten graag, want binnenshuis houden we het liever koel. Dit geldt met name voor de slaapkamer want een koele slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. Kwaliteit is hier het allerbelangrijkste. Zoals gezegd stelt Sunway hoge eisen aan haar producten.


Dit betekent dan ook dat je van Sunway raamdecoratie mag verwachten dat deze naar behoren werkt en lange tijd meegaat. Luxaflex noemt de Multishade Twist Rolgordijn. Een enkel noemt het een roljaloezie. Sunway is dan ook bekend geworden met haar exclusieve en fraaie afwerkingen met oog voor details. Met de bediening van de ketting kunt u de stoffen langs elkaar heen schuiven om de ellips gedeeltelijk of volledig te sluiten.


Sunway eclips

Dat komt omdat dit doek steviger is dus kunt u hier langer mee. Bekijk de volledige collectie op onze website. WAARSCHUWING Jonge kinderen kunnen verstrikt raken in de lus van de trekkoorden, kettingen, banden en koorden waarmee de raambekleding bediend wordt. Sunway is de leverancier van exclusieve raambekleding in Nederland en heeft meer oog voor kwaliteit en functionaliteit dan de andere merken. Belvedere is de grootste Sunway Dealer van Hilversum en het Gooi.


Raamdecoratie en functionaliteit. Vroeger werd raamdecoratie primair gebruikt om de zon buiten te houden. Voor raamdecoratie ben je bij Flinders aan het juiste adres.


Sunway eclips

Zoek je een oplossing voor het zonlicht dat op een vervelende manier naar binnen valt? Profiteer van Gratis Bezorging! De stof bestaat uit transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen zodat er gespeeld kan worden met licht.


Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met. Door het bewegen van de stoflagen kunt u zelf de mate van lichtinval bepalen. Mooie sunway eclips rolgordijnen in zeer goede staat. De duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte b. Zo goed als nieuw Ophalen.


Duo omdat het producten uit voor elkaar geplaatste lagen stof bestaat. Ons huismerk Sunway noemt hun collectie duo-rolgordijn eclips rolgordijn. Eclips Functionaliteit en stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts