maandag 13 mei 2019

Hout behang slaapkamer

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Wilt u de karakteristieke houten look terugzien in uw behang ? Met stijlvolle houtdessins in verschillende prijscategorieën, maten en kleuren. Zo vindt u altijd het hout behang dat past bij uw woonwensen en budget.


U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Sloophout behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Bekijk het bord behang van sasjeop Pinterest. Helemaal van dit moment: steigerhout en sloophoutbehang.


Met een steigerhoutlook op de muren tover je je inrichting in een handomdraai om tot een sfeervolle, warme ruimte. Het geeft je woonkamer of slaapkamer karakter en gezelligheid. Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken.


Bovendien oogt je kamer meteen een flink pak gezelliger. Hout behang in de slaapkamer brengt warmte en rust. In het voorbeeld links zijn doorsnedes van boomstammen gebruikt. Het is een betaalbaar alternatief voor echte houten wanden.


Hout past in vrijwel ieder interieur. Een behang van steigerplanken is ook mooi achter het bed in de slaapkamer. Zelf planken kopen en op maat zagen kan een tijdrovende en prijzige klus zijn. Fotobehang met houtmotief zorgt dat je wel de look hebt, maar niet het werk om hout aan te brengen.


Hout behang slaapkamer

Hiermee kunt u een schitterend design waarmaken welke eenvoudig en snel te plaatsen is. Kiest u voor de natuurlijke kleuren hout behang , of gaat u voor meer kleur in het eindresultaat. Wij hebben voldoende keuze in het assortiment. Klik hier voor meer info over verschillende soorten behang voor slaapkamers en bekijk de vele inspiratie foto's. Gratis verzenden vanaf €50!


Die is namelijk behangen met behang met een grafisch patroon in de kleuren grijs, wit en oranje. Tegen deze muur is het bed met het grijze vilten hoofbord geplaatst. Behang geeft je slaapkamer iets extra.


Aan deze muur zijn ook twee stijlvolle zwarte wandlampen gemonteerd. De slaapkamer is ook voorzien van veel kastruimte. Een hele simpele maar doeltreffende manier om de muren in de slaapkamer van wat pit te voorzien, is natuurlijk behang. Super makkelijk aan te brengen en ook qua kosten valt het heel erg mee. En je hebt ontelbaar verschillende ontwerpen en kleuren, dus je kan alle kanten op.


Combineren met al je houten meubelen van tafel en kasten tot bureau en boekenkasten. Hoofdbord van hout behang voor onze slaapkamer make over in ons huis in Cairo. Dit Piet Hein Eek behang van Arte Walls past perfect in de industriele en moderne sfeer van onze slaapkamer.


Een makkelijke DIY om ook thuis toe te passen! Combineer een muur met een hout behang met meubels en accessoires van hout om een stoere uitstraling te creëren. Leuk voor zowel de woonkamer als bijvoorbeeld de slaapkamer en een kinderkamer. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Als je een keuze voor een mooi slaapkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Hout behang slaapkamer

Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Met houtbehang aan de muur breng je een warme, organische sfeer in je huis. Ga jij voor die hippe, warme organic look?


Dan zit je met hout behang helemaal goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts