vrijdag 10 mei 2019

Sinaasappelhuid

Cellulite krijgt veel aandacht als schoonheidsprobleem. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Vooral bij strijklicht is het bobbelige karakter duidelijk waarneembaar. Sinaasappelhuid wordt vooral aan de dijbenen en billen van vrouwen gezien.


Dit huidfenomeen kan worden geaccentueerd door enkele centimeters huid tussen duim en wijsvinger vast te pakken. Cellulitis of sinaasappelhuid bestrijden of tegengaan!

Veel vrouwen krijgen last van cellulitis of een sinaasappelhuid. Het is en aandoening die zorgt voor hobbeltjes op de hui onder andere op de heupen en dijen. Het is geen ziekte maar een normaal verschijnsel dat bij vrouwen vanaf de leeftijd van de puberteit zeer veel voorkomt. Bij cellulite begint de huid namelijk te lijken op de schil van een sinaasappel. Dit kenmerkt zich in bobbeltjes en putjes in de huid.


Veelvoorkomen meestal bij vrouwen en dan vooral op hun (dij)benen, heupen en billen. Wordt deels hormonaal bepaald. Door voldoende te bewegen neemt de spiermassa toe en gaat de huid er strakker uitzien.


Over het algemeen kennen we de sinaasappelhuid voornamelijk als synoniem voor de cellulitis op benen en billen, maar ook je borst kan een sinaasappelhuid krijgen.

De sinaasappelhuid op je borst is alleen een stuk gevaarlijker dan de cellulitis op je benen en billen. Maar na het verven zag ik een sinaasappelhuid in de verf, ik baal daar enorm van. Mijn vriendin had andere verf (ook alkyd maar dan met oplosmiddelen) en een schuimroller en dat werkte perfect.


Een andere deur daar hecht het verf helemaal niet, het bladdert direct af. De meerderheid van de vrouwen heeft er in meer of mindere mate last van. Met een anti-cellulitis elektrisch massage apparaat ondersteunt u de behandeling van cellulitis en masseert u de huid gladder. Een sinaasappelhuid bestrijden is een probleem voor veel vrouwen. Die storende putjes verdwijnen niet zomaar.


Start in de winter met je anti-sinaasappelhuidbehandeling, zodat je huid opnieuw mooi oogt tegen de tijd dat het bikiniseizoen begint. Je fiets, je loopschoenen en stepapparaat zijn jouw vrienden op weg naar een huid die er beter uitziet. Voor grote vlakken is het veel makkelijker, en vooral sneller om een roller te gebruiken. Het kan zijn dat de roller een klein sinaasappel effect geeft. Voedingsadviezen: Pas je eet- en drinkpatroon aan door veel suiker en vet te vermijden.


Hoe ontstaat de lelijke sinaasappelhuid. Het wordt ten onrechte wel eens cellulitis genoemd. Dit is echter een ontsteking van de dieper gelegen delen van het onderhuidse bindweefsel en heeft niets met cellulite te maken.


Het ontstaat vooral op de benen en billen, maar het kan ook op andere plekken voorkomen. Voor polijsten gewoon bij de spuitboer een goed en fijn polijst middel gebruik.

Ik ben mijn ZXR4aan het verbouwen. Heb de kuipdelen in de primer gezet, en daarna met watervast schuurpapier. Als gevolg hiervan kan er zwelling ontstaan die wel door vocht wordt veroorzaakt.


In tegenstelling tot andere vormen van oedeem kunnen bij lipoedeem geen deukjes in de huid worden gedrukt. Bij lipoedeem kunnen aan de dijbenen fijne putjes ontstaan, in de volksmond sinaasappelhuid of cellulitis genoemd. In de volksmond is cellulitis een term voor onregelmatige vetverdeling met.


Na droging is er een matte plek in de blanke lak ontstaan, in het gebied waar is geplamuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts