dinsdag 14 mei 2019

Picknicktafel kleur

Picknicktafels van Zware Kwaliteit in diverse Formaten. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Kies uit producten vanaf € 100.


Kijk ook even naar onze kinderpicknicktafels, die zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als onze grote tafels. Onze gekleurde picknicktafels.

Wij hebben de gekleurde tafels al bij veel prachtige projecten mogen leveren en we zien dat ook mensen thuis de picknicktafel voor binnen heeft ontdekt. Veel knusser dan een losse tafel met stoelen, zeker met kinderen! Je keus is gemaakt en je hebt je gekleurde picknicktafel ontvangen.


Super blij ben je ermee en je denkt nu alweer aan uitbreiding. Kijk dan ook eens naar onze gekleurde houten picknicktafels. We kunnen namelijk alle RAL- kleuren leveren! Wat zijn de voordelen van aluminium versus 1 eiken? Een aluminium picknicktafel heeft aantal grote voordelen die een massief eiken picknicktafel niet heeft.


We zetten ze hieronder even voor je op een rijtje: Het aluminium frame is lichtgewicht, maar enorm sterk.

Ongeveer jaar geleden begonnen wij met het verkopen van houten picknicktafels vanuit een oude koeienstal in Barlo (Gelderland) simpelweg omdat wij het eten aan een picknicktafel zo gezellig vonden. Ben je op zoek naar een picknicktafel ? Bij ons vind je altijd het model picknicktafel van je keuze. MaximaVida heeft het grootste aanbod picknicktafels in de Benelux.


In ons brede assortiment vind je alles van inklapbaar tot supermodern design tafels. Deze picknicktafel is extra geschikt om in een leuk kleurtje te verven! De lievelingskleur van uw kin als match met de rest van uw tuin of als eyecatcher.


De picknicktafel hoeft u ook niet zelf meer in elkaar te zetten! Direct genieten, hij is voor u geverfd en. De Breeze picknicktafel is een ware blikvanger in uw tuin! Met een lengte van 2centimeter biedt de picknick tuintafel plaatst biedt aan acht personen.


Daarnaast zijn de zitplanken en het tafelblad verstevigd met metaal waardoor de picknicktafel Oslo tegen een stootje kan. Handgemaakte, aluminium picknicktafel met een eiken tafelblad en zitting en x-frame. Deze aluminium picknicktafel is leverbaar in diverse afmetingen en afwerkingen. Met recht een unieke picknicktafel die zorgt voor jarenlang zitplezier voor het gezin of bedrijf! Het voordeel van deze picknicktafel is dat de bankjes los van de tafel te verschuiven zijn.


Dit is handig als u tijdens een feestje de bankjes los van de tafel wil gebruiken om. Deze leuke picknicktafel voor kinderen is een geweldige manier om uw kinderen te vermaken in de tuin.

Samen met hun vriendjes kunnen zij eten, spelen, kleuren en knutselen aan deze picknicktafel. Kinderen zullen dit allen extra leuk vinden wanneer zij hier een speciaal plekje voor hebben. Houtdikte 42mm, vurenhout. Een tafel voor om alle vier seizoenen te gebruiken. Door de royale afmetingen en… Meer.


Complete picknicktafel en banken, een set uit stuk. Leverbaar in een uitvoering met zitbanken zonder leuning en als picknickset met banken met rugleuning. Diverse fraaie kleuren en kleurencombinaties leverbaar.


Geproduceerd van massief regeneraat, dus geen onderhou rotvrij en ook nog eens grafittiproof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts