vrijdag 17 mei 2019

Verlichte fotopanelen

Het verlichte fotoplafond van Health2Work simuleert met kunstmatig licht en fotopanelen natuurlijk daglicht. Een plafond van fotopanelen kan met de juiste opdruk de beleving van een dakraam nabootsen. Onze fotopanelen zijn zo gemaakt dat ze snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden in ieder systeemplafond.


Ideaal voor kantoor, vergaderruimte en wachtruimte dus! Kosteloos advies en ontwerp, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage. Ontdek ideeën over Plafond Behandelingen.

Bij Vision Ceiling komen fotografie en verlichting samen en creëren een unieke beleving in uw praktijk. De verlichte fotopanelen brengen buiten naar binnen en. OpenCeilings levert dus verlichte fotopanelen die perfect passen in het patroon van een standaard systeemplafond. Op de fotopanelen wordt de weergave van een lucht geprint in combinatie met wolken, bloesem en bomen.


En door speciale daglichtlampen die de fotopanelen van boven verlichten , ontstaat er als het ware een dakraam. Het resultaat van het gebruik van LED Fotopanelen. Het interessante aan een verlicht plafond met wolken is dat de betreffende ruimte het gevoel van ‘diepte’ krijgt.


Daarnaast krijgen mensen een daglicht ervaring.

De foto wordt van achter verlicht met LED licht (daglicht kleurtemperatuur). Het licht wordt als zeer prettig ervaren. Onderzoek heeft aangetoond dat daglicht depressiviteit verlaagt, dat er een beter dag en nachtritme ontstaat en dat de achteruitgang van geheugenverlies en oriëntatie vermogen vermindert.


Natuurbeelden zijn herkenbaar en zijn rustgevend. We bieden een bijzonder assortiment van hoogwaardige daglicht- en onverlichte panelen aan. Elk paneel kunt u in combinatie met een prachtige natuurfoto bestellen.


De kosten van de foto zijn bij de prijs van een paneel inbegrepen. Polyester doek, dat strak en naadloos in een aluminium frame wordt gespannen. Een OpenCeiling bestaat uit meerdere verlichte fotopanelen die perfect passen in het stramien van het standaard systeemplafond (60x60cm of 60x120cm).


Zat van die saaie witte muur? Een Open Ceiling systeem bestaat uit verlichte fotopanelen die in vele designs leverbaar zijn. WallPros is Graag uw fotopanelen leverancier uit Groningen. Open Ceilings ontwikkelde een verlicht fotopaneel dat past in het stramien van een standaard systeemplafond. Door de speciale daglichtlampen die de panelen van boven verlichten , is een virtueel dakraam gerealiseerd.


Deze zijn opgebouwd uit een gelijkmatig verlichte achterwan waarvoor een acrylaatplaat met hoge resolutie visual in een aluminium frame is geplaatst. Heeft u een saai plafond of weinig tot geen daglichttoetreding in uw ruimte? Verlichte fotopanelen zijn door LED verlichte fotolijsten.


Simuleer een realistische doorkijk naar de buitenlucht door een sfeerplafon dat is opgebouwd uit meerdere verlichte en hoogwaardige fotopanelen.

Deze panelen plaatsen wij eenvoudig in een standaard systeemplafond. De Aktie Notenkraker heeft mythische proporties in de muziekwereld. Fotopanelen zijn erg sfeervol en kunnen een duidelijke boodschap overbrengen.


Sign People is gespecialiseerd in wanddecoratie en biedt vele mogelijkheden. Door slim gebruik te maken van verlichte fotopanelen zorgt Open Ceilings voor een natuurlijke ervaring van lucht en ruimte. Toepasbaar in een nieuw of bestaand systeemplafond.


De unieke daglicht ervaring, speciaal ontwikkeld voor uw kantoor of zorg instelling. Beschikbaar in 60×6 60×12 120×1cm. Een daglichtsysteem creëert een realistische weergave van een lucht door middel van verlichte fotopanelen in een raamwerk.


Het systeem is snel in een bestaand systeemplafond te installeren, er is geen verbouwing voor nodig. Fotografie en verlichting komen samen en zorgen voor een positieve sfeer in ieder interieur. In tien historische portretten vertellen de kopstukken uit de geschiedenis zelf welke rol zij speelden in de verandering naar algemeen kiesrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts