vrijdag 24 mei 2019

Houtrotvuller 2 componenten 500 gram

Bespaar tot wel via kiesproduct. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het repareren van houtrotbeschadigingen aan kozijnen, deuren, dorpels en tuinhuisjes. Dit componenten vulmiddel is verkrijgbaar in 5gram en kilogram, is makkelijk 1-op-te mengen en is ongevoelig voor vocht. Met de Houtrot Impregneer kunt u het aangetast hout impregneren en versterken, hiermee creëert u een stevige ondergrond voor de verdere reparatie. Binnen en buiten te gebruiken, makkelijk te mengen, ijzersterk, vormvast en zeer goed af te werken.


Houtrotvuller 2 componenten 500 gram

Component en Component op een harde ondergrond met een plamuurmes goed. Ook geschikt voor ondergronden zoals steen en metaal. Zwaluw Houtreparatiemassa krimpt vrijwel niet en. Het leer wordt namelijk strak over de leest heen gespannen.


Als het al iets kant en klaars is zou helemaal super zijn, maar anders is - componenten ook goed. Twee componenten vulmiddel op basis van epoxyhars bestaande uit deel houtrotvuller en deel houtrotstop. Professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout.


Uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar en zeer makkelijk te verwerken. Overschilderbaar met alle verfsoorten (acryl en alkyd). Technische gegevens: Bestaat uit. Deze klusset bestaat uit een blikken 250gr houtrotvuller en houtrotstop. Vermeng de componenten op een ProGold Mengplateau.


Meng slechts zoveel als in minuten verwerkt kan worden. Breng het mengsel zo glad mogelijk aan. Blijvend flexibel en na droging zeer makkelijk glad te schuren. Houtrotvuller is een componenten epoxy-massa voor definitieve reparatie van verrot hout. Wil je houtrotreparatie uitvoeren en daarbij verzekerd zijn van kwaliteit?


Houtrotvuller 2 componenten 500 gram

Ben jij toe aan een project houtreparatie? Zoals het opvullen van barsten en scheuren in hout, het bijwerken van lakbeschadigingen of het afdichten van kieren en naden? HORNBACH heeft een ruim assortiment houtvullers op voorraad. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld houtrotvullers , houtplamuur, lakplamuur en kneedbaar hout.


Bolivia houtrotvuller is een twee componentenplamuur op basis van epoxy. Met dit product kom je gegarandeerd tot een perfect resultaat. Daarnaast is inbegrepen: speciale reparatie spatel, mengplateau en een gebruiksaanwijzing.


Houtrotvuller 2 componenten 500 gram

Eazyfix premium houtrotvuller componenten. Componenten premium houtrotvuller geschikt voor het blijvend repareren van. Alabastine Houtrotreparatie is krimpvrij. Volledig waterdicht - Geen krimp - Goed schuurbaar - Wit van kleur Epoxy kneedpasta voor staalsterke reparaties - componenten epoxy kneedpasta voor snelle maar sterke reparaties. Bolivia epoxy houtrotvuller is een - componenten plamuur op basis van epoxy.


Gemakkelijk online te bestellen bij JanJP. Voor duurzaam, hard elastisch en krimpvrij vullen van aangetast hout. Nylostop staat uitstekend bekend! Bij voorkeur verwerken met RVS plamuurmes.


Het vullen van spijker- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts