maandag 27 mei 2019

Sigmulto stucco

Sigmulto Stucco Beoordelen. Decoratieve pleister voor binnen op basis van kunstharsdispersie waarmee een stucco - of een marmereffect gecreëerd kan worden. Voorwaarde is wel dat de wand afgebonden, droog en draagkrachtig is. Er zijn in principe twee verschillende effecten te creëren: het stucco -effect en het marmereffect.


Hochwertige, dekorative Spachtelmasse mit mattem Stucco - Effekt für innen.

Zur individuellen, dekorativen Gestaltung von Wandflächen in Hotels, Geschäftsräumen, Theatern, Ausstellungsräumen, hochwertigen Privaträumen, etc. Einsetzbar auf ebenen und glatten (Qualitätsstufe Q4), im Innenbereich üblichen Untergründen. Met de mengmachine op te kleuren watergedragen acrylaatdispersieplamuur voor binnentoepassing. Toepasbaar in verschillende decoratieve eindaspecten namelijk een stucco -effect en een marmer effect. Met dit product kunt u zowel een stucco - als een marmereffect realiseren.


De pleister is snel en gemakkelijk te verwerken. Zo zijn voor het stucco -effect of het marmereffect slechts twee bewerkingen nodig.

De wijze van aanbrengen bepaalt het. Op te kleuren op de kleurenmengmachine en zeer gemakkelijk te verwerken. Nicht tragfähige Schichten restlos entfernen. Untergrund und vorhandene Beschichtungen auf Tragfähigkeit prüfen. Leimfarbenanstriche grundrein abwaschen und mit SIGMA UNIGRUND S grundieren.


Meerkleurige wandafwerking die in functie van de applicatiemethode esthetische eindaspecten geeft: stucco of marmer. Bepalend daarvoor zijn onder meer de ondergron de kleurkeuze en de applicatie. Hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de verfkleur, des te groter de dieptewerking en des te contrastrijker het schaduwspel. Het geeft ruimtes een uniek decoratief karakter.


Het effect is afhankelijk van de applicatiemethode. Bij spuitapplicatie krijgt u een spateffect en bij kwastapplicatie een karakteristiek veegeffect. Vooral bij grotere projecten is vanuit economisch oogpunt spuitapplicatie.


Pozostawić do wyschnięcia. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Supermatte watergedragen decoratiemuurverf met subtiel schaduweffect voor binnen.


Toe te passen op vlakke en gladde minerale ondergronden.

Betreffende persoon in rusttoestand brengen en warm houden. Bij onregelmatige ademhaling of ademstilstand kunstmatige beademing toepassen. Vorige Artikel van Volgende. Het artikel is uitverkocht. Sigma Coatings powłoka dekor.


Met deze techniek kunt u een stucco of een marmer effect realiseren. U kunt een gladde decoratief mat oppervlakte kiezen, dit heet het stucco effect. SIGMULTO EFFINO VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD ProductnaaOverige middelen ter Niet beschikbaar. Laat u inspireren en adviseren voor dat u iets koopt! Ga nu direct naar onze webshop en bekijk het complete aanbod!


Apply coats of stucco to obtain a perfectly flat and smooth surface.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts