maandag 20 mei 2019

Ouderwetse naambordjes

U heeft keuze uit verschillende lettertypen en kleuren. Ideaal om naambordjes naar zelf te onwerpen en geheel naar wens te maken. Op onze website kunt u voordelig naamplaten, huisnummers en uithangborden online bedrukken en bestellen. Bij de Emaillegigant vindt u de mooiste naamplaten, huisnummers, straatnaam borden een meer.


Veilig online bestellen met Webshop keurmerk!

Kies uit één van onze naambordjes , ontwerp zelf online en bestel. Een naambordje laat niet alleen zien wie er op het betreffende adres woont, maar zegt ook iets over degene die er woont. Welkom op naambordjesexpert.


In onze webwinkel vind je een groot assortiment artikelen voor jouw woning of bedrijf. Denk daarbij aan naambordjes en toiletbordjes, maar ook aan oude reclameborden en ‘Hier waak ik’-bordjes. Onze webshop biedt je volop informatie, blogs met de nieuwste trends en nauwgezette productomschrijvingen.


Emaille naambordjes naamborden zijn van zeer hoge kwaliteit.

De bordjes hebben een ouderwets karakter. Bent u op zoek naar een persoonlijk naamplaatje voor de bij voordeur of een andere plek in huis? Maatwerk naamplaten Bent u zoek naar een naamplaat met bijvoorbeeld specifieke afmetingen of heeft u andere specifieke wensen? Deze borden worden met de hand volgens traditioneel procedé gemaakt en gaan jaren mee. Het metalen naambord is voorzien van een glaslaagje.


Dit maakt voordeurbordje duurzaam. Zo kan het naambord een flinke bui of temperatuursverschillen prima weerstaan. TIP: Draai de schroefjes niet te hard aan, u wilt uw naambordje niet beschadigen! Uw voordeur aankleden met een persoonlijk naambordje ? Wij bieden een uitgebreid assortiment naamborden van verschillende materialen.


De naambordjes zijn er in allerlei prijsklassen, dus voor elke portemonnee wat wils! Bij 123naamborden willen we jou verrassen. U kunt bij ons kiezen uit de traditionele vormen van een gebold naambord of naambordjes met het welbekende oortje. Het naambordje klassiek is ook gebol met een iets nostalgischere afwerking.


Naast deze bekende naambordjes hebben wij ook een moderne serie naamplaten Robina. Deze naamborden zweven enkele centimeters van de muur.

Kies uit RVS, leisteen, kunststof, hout en nog veel meer naamborden. Bestel hier gemakkelijk en online uw tuinverlichting. Naast onze uitgebreide collectie gietijzeren lantaarns kunt u hier. Een prachtige naamplaat zorgt dat uw woning of bedrijf goed gevonden wordt. Alle naamplaten hebben jaar garantie en zijn 1 handwerk.


Bekijk ons complete aanbod op de website en bestel direct! Ieder naambordje is zelf samen te stellen. Naambordje zelf ontwerpen. Bij ieder bordje is het mogelijk uw gewenste ondergrond kleur, opdruk kleur en lettertype te selecteren.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen. Bekijk het bord NAAMBORDJES van sunsjaain op Pinterest. Uw naambord is kleurecht, UV bestendig en weer bestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts