woensdag 24 april 2019

Vitrage lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Vitrage lamellen

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Goedkoper Dan In De Winkel. De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde.


Ze hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Een buitengewoon mooie vitrage met fraaie borduursels en tunnelkoord. Men ziet dat vitrage weer helemaal trendy is – volgens ons zijn ze echter nooit uit de mode geweest. Dit exemplaar van katoen en linnen is bijzonder mooi, niet in de laatste plaats door de fijne transparantie van de stof.


Vitrage lamellen

Vitrages zijn gemakkelijk te wassen en kreuken bijna niet. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages, maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst! Cocon Vila biedt u de bijzondere combinatie van lamellen met vitrage of inbetweens. U geniet van de subtiele lichtfiltering en uitstraling van vitrage of inbetweens, maar hebt bovendien de mogelijkheid de lamellen volledig te sluiten.


Vitrage kopen: meer privacy maar tóch sfeervol. Dat maakt het een sfeervolle vorm van raambekleding. Kwantum staat garant voor een ruim aanbod vitrage gordijnen tegen de laagste prijs van Nederland. De vitrage stoffen filteren het felle dag- en zonlicht en zorgen voor een zachte en natuurlijke lichtinval.


Vitrage lamellen

Het Voile gordijn is een populaire vitrage op maat. Deze vitrage is leverbaar in veel neutrale en populaire kleuren. De stof van deze vitrage op maat heeft een hoge slijtweerstand en een hoge kleurechtheid. Hierbij te koop onze vitrage en overgordijnen ( inmiddels VERKOCHT) vitrage is geheel in de kleur wit, Ze zijn jaar oud. Omdat ze niet op onze nieuwe ramen passen, word het te koop aangeboden.


Je mag de vitrage voor €5- overnemen. Overgordijnen zijn verkocht. Voor meer info kunt u mailen. Verticale lamellen zijn zeer veelzijdig en stijlvol. Lamellen zijn een trendy alternatief voor bijvoorbeeld gordijnen.


Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Als het regent sluit u gewoon de vitrage , waardoor het slechte weer minder nadrukkelijk aanwezig is. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Standaard maten verticale lamellen In totaal hebben we standaard maten beschikbaar, in diverse breedtes en hoogtes.


Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Cordon is de naam van een collectie soepele koordgordijnen gemaakt van brandvertragend Trevira CS in diverse sprekende kleuren, die zorgen voor een subtiel en decoratief interieur. Omdat de lamellen op maat gemaakt zijn, kunt u ze direct zelf monteren.


Geen gedoe, zorgen en frustraties meer. Binnen een paar simpele stappen heeft u uw lamellen zelf gemonteerd. Zowel effen als met motief. Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis.


Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen. In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. Stoffen lamellen zonder rails op maat gemaakt.


Vitrage lamellen

Moderne lamellen materialen Onze lamellen zijn verkrijgbaar in de nieuwste moderne stoffen kleuren en dessins. Of u nu een standaar aluminium, stoffen of kunststof lamel voor de huiskamer zoekt, we bieden project kwaliteit voor lage bouwmarkt prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts