maandag 22 april 2019

Exclusive horloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Specialistisch advies nodig? U kunt bij GASSAN terecht voor verschillende soorten horloges.


Zo kunt u naast diverse exclusieve horloges kiezen voor een digitaal horloge , een automatisch horloge of een smartwatch. In een van onze Boutiques helpen we u graag met het uitzoeken van uw perfecte horloge.

We garantuee you the best prices on 1 real watches, all in excellent condition and checked on their authenticity. All watches will be send with DHL Express shipping. Alle horloges worden verzekerd verzonden via DHL Express.


Binnen Europa heeft u binnen uur uw horloge in huis. Voordat u kunt beginnen met bieden, hebben we nog wat aanvullende informatie nodig. De ander rekent alleen mechanische horloges met handgemaakte uurwerken tot deze categorie.


Een derde definieert luxe horloges aan de hand van legendarische merken als Rolex, Patek Philippe en Breitling. Waar uw hart ook sneller van gaat kloppen, op Chronovindt u luxe horloges van alle bekende merken, voor elke portemonnee.

Het merk adverteert dat hun horloges van generatie tot generatie doorgegeven kan worden en een erfstuk is. De waarde van een Patek Philippe kan dus alleen maar stijgen! Onlangs is het duurste horloge ter wereld (Patek Philippe) verkocht voor maar liefst 1miljoen euro. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in het Spiegelkwartier in Amsterdam, op loopafstand van het Rijksmuseum.


Alle aangeboden horloges zijn beoordeeld door onze gespecialiseerde veilingmeester en het merendeel is voorzien van een Quartz uurwerk. Of u nu kiest voor een vintage, retro, antiek of klassiek horloge , via de exclusieve horlogeveiling op Cata koopt of verkoopt u een uniek polshorloge waarvan u jaren plezier heeft. De modellen van deze merken behoren tot de crème de la crème van de horlogerie. Polshorloges met futuristische designs of uiterst functionele horloges zijn ook bijzonder geliefd.


Stijlvol, modieus en tijdloos. Met één van deze Exclusive horloges weet je zeker dat je een echte eyecatcher om je pols hebt. Het klassieke uurwerk zorgt daarnaast voor een stijlvolle look. Deze elegante horloges zijn een lust voor het oog. Je bestelt het Exclusive horloge nu voor slechts 99.


Vendoux stalen horloge The Oxford Silver White Gold met prachtig parelmoer witte wijzerplaat en quartz uurwerk. De wijzer zijn wit met blauwe omlijning. Het horloge heeft een goudkleurige knop, de tijden staan in romeinse cijfers.


De middelste blokken van de horlogeband.

Executive Horloge - Bekijk de complete collectie! Jaar garantie Gratis achteraf betalen Webshop Keurmerk Gratis verzonden 1 Tevreden Excluso gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Excluso voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Het kopen van een horloge is iets waar u zelf een speciaal gevoel bij krijgt, daarom staan wij ook achter onze eigen quote: ‘Luxury, just for you’ Door de vele juist en vriendelijk afgehandelde verkopen mogen wij onszelf de titel ‘trusted seller’ geven op het meest bekende horloge platform van de werel namelijk Chrono24.


Wij zijn een wereldwijde leverancier van horloges en bieden gereduceerde prijzen aan ver beneden de winkelprijzen. Wij zijn u graag van dienst bij het aankopen van uw nieuwe horloge wanneer u het grootste aanbod van horloges voor de beste prijzen wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts