maandag 15 april 2019

Eigen behang printen

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Een levensgrote foto op hoogwaardig fotobehang printen ? Of het nu die ene spectaculaire vakantiefoto is, een zelfbedacht patroon of een tijdloze zwart-wit foto, Reclameland print het op hoge kwaliteit op een zware kwaliteit behang.


Eigen behang printen

Fotobehang van eigen foto of illustratie. Ontwerp hier zelf je behang. Dat is helemaal niet moeilijk! Je hoeft alleen maar een foto of afbeelding te uploaden. De bestandsindeling maakt niet uit.


Daarna voer je de precieze afm Lees meer etingen in en kies je het materiaal voor je behang. Op ons behang printen uw eigen ontwerp of onze dessins. Kijk snel wat we voor u kunnen. Dit geeft u als klant het grote voordeel dat u in volle vertrouwen uw eigen persoonlijke foto op vliesbehang online kunt bestellen.


Eigen behang printen

Wij garanderen u de beste kwaliteit en de scherpste prijs per m2. Dit kunnen wij, omdat we het behang geheel zelf bedrukken in onze eigen fabriek. Het behang wordt op maat gemaakt, zodat het perfect op je muur past. Dit unieke behang , van eigen foto of van een foto uit de beeldbank, is exclusief bij Behangwereld. Het is bij Impresso mogelijk om behang te laten printen met jouw eigen foto of ontwerp erop.


Wij stellen daar wel enige voorwaarden aan, om de kwaliteit van het door ons te leveren behang te waarborgen. Print jouw eigen behangontwerp. Wij printen jouw eigen foto op behang en maken fotobehang op maat. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking! Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis.


Eigen behang printen

Tijdens het samenstellen van het fotobehang zie je direct het eindresultaat en kun je verschillende dessins uitproberen. Hierdoor vind je jouw perfecte behang. We zijn gespecialiseerd in maatwerk voor een scherpe prijs.


Ontdek de webshop voor fotobehang, kranten flyers en meer! Vind hier alle deals in National! Het behangpapier van de 21ste eeuw: gepersonaliseer makkelijk te plaatsen en onderhoudsvriendelijk.


Kies een foto uit onze beelddatabank of upload je eigen ontwerp en zie het behang tot leven komen in je woonkamer, slaapkamer of het kleinste kamertje. Gepersonaliseerd fotobehang Kwaliteit vliesbehang Gratis verzending Gratis. Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken.


Je eigen canvas maken Je kunt iedere foto printen die je maar wilt – de enige vereiste is een goede resolutie. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze materialen, en onze faciliteiten zijn hier perfect geschikt voor. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.


Het fotobehang met je eigen foto volledig op maat gemaakt op hoge kwaliteit vliesbehang. En mensen met veel haast kunnen het aan het einde van de dag komen afhalen bij ons in Den Haag. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bestel je het behang op werkdagen voor 14. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank.


Al onze fotowanden hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts