maandag 22 april 2019

Houtrotvuller gamma

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dan maak je met houtrotvuller snel korte metten met dit probleem. Houtrot behandelen met houtrotvuller. Gaten in kozijnen en vensterbanken vul of repareer je zelf met houtvuller of houtplamuur. Als deze is aangetast door houtrot dan moet je dit repareren.


Bekijk dit stappenplan van GAMMA om te zien hoe je houtrot herstelt.

Gyproc houtrotvuller bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Een ruim assortiment Houtvuller en inspiratie vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Je betaalt €als je de bestelling per post retourneert. Bij GAMMA heb je dagen bedenktijd. Zo kun je alles uitgebreid bekijken en beoordelen.


Meng nu de houtrotvuller volgens de gebruiksaanwijzing, en breng de pasta met een plamuurmes aan over de beschadigde plek. Strijk het beschadigde oppervlak glad en verwijder overtollig vulmiddel onmiddellijk. Schuur het oppervlak nu op tot je een naadloze overgang verkrijgt tussen het overige gezonde hout en het houtvulmiddel.

Houtvullers worden gebruikt voor beschadigingen in laminaat en hout. Kies de houtvuller die bij jouw klus past en laat deze bezorgen. Er zijn twee soorten houtrotvullers : één op basis van polyester en één op basis van epoxy. Deze producten worden echter keihard en zijn na uitharding niet meer flexibel of elastisch. De houtrotvuller - en plamuurkokers zijn voorzien van kindveilige sluiting (drukken en draaien).


Let op dat je de dop bij het sluiten niet te strak dichtdraait. Onder de dop zit een cap die de 2-in-koker afsluit. Zorg bij het sluiten dat je de cap altijd op dezelfde manier terugplaatst.


Dus bruin bij de bruine pasta en wit bij de witte pasta. Uitstekende hechting op hout, beton, steen, metalen thermohardende kunststoffen en glasvezelversterkte kunststoffen. Voor het maken van een strakke reparatie adviseert Alabastine om ook gebruik te maken van de speciale plamuurmessenset, het mengplateau en de reparatieplaatjes.


Eerst willen we wat belangrijke verschillen in houtrotvullers aan u uitleggen, Er bestaan houtrotvullers die gemaakt zijn op basis van polyesters. Dit zijn over het algemeen de zeer snel uithardende reparatiemiddelen voor een laag prijsniveau. Info over houtrotvuller gamma. Resultaten van zoekmachines! Het is belangrijk om eerst het houtrot te reparen voordat je het kozijn gaat schilderen.


Hoe je precies houtrot repareert, vertellen wij je in deze GAMMA. Deze premium 500gr houtrotvuller van Alabastine is een componenten epoxy-massa voor definitieve reparatie van verrot hout. Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.

Loszittende delen verwijderen. Tube voor gebruik goed kneden. Product rechtstreeks uit de tube. De plamuur krimpt niet, is boterfijn en werkt erg soepel. De vuller is blijvend flexibel en blijft spijker- en schroefbaar.


Geeft een mooi glad oppervlakte. Perfect voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle soorten houtwerken. Meer informatie of Online kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts