donderdag 18 april 2019

Fakro zonwering

Fakro zonwering

Te installeren binnen minuten. Unieke eenvoudige installatie met schroeven. Bestel direct de perfecte maat! Lichtdoorlatend of verduisterend! Rolgordijnen voor elk dakraam!


Door FAKRO dakramen, lichtkoepels en platdakramen geniet u dagelijks van veel natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Heeft u even behoefte aan verduistering? Kies dan voor zonwering en raamdecoratie van FAKRO. FAKRO zorgt voor meer comfort en heeft voor nagenoeg elk dakraam, elke lichtkoepel en elk platdakraam een passend zonweringproduct.


De FAKRO shop is een initiatief van FAKRO Nederland. Je bestelt dus direct bij de fabrikant. Dit betekent dat je in deze shop alleen originele FAKRO raamdecoratie vindt. Zonweringen van topkwaliteit, die perfect passen op jouw FAKRO dakraam.


Door een origineel FAKRO product te bestellen weet je dat je een. Ontdek het dakraam van FAKRO ! Voor dakramen, platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen kijkt u op fakro. Onze prijzen liggen altijd tot lager. Online prijzen, direct bestellen. Wij hebben binnen- en buitenzonwering voor alle FAKRO dakramen.


De zonweringen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Of je nou op zoek bent naar warmtewering, lichtregulering, verduistering of puur naar decoratie, je vindt het hier allemaal. WAAROM FAKRO ROLGORDIJNEN?


Fakro zonwering

De basisfunctie van binnenzonweringen is het verbeteren van het uiterlijk van de zolderruimte. De grote variëteit in kleuren en typen verzekeren een harmonie met het uiterlijk van elk interieur en bieden de mogelijkheid om het karakter van uw zolder te vormen zoals u dat wenst. Bij regenachtig weer reduceert deze zonwering het geluid van regen en hagel.


Eenvoudige montage - de zonwering wordt van binnenuit gemonteerd. Grote keuze uit trendy kleuren. Neem gerust contact met ons op. Deze zitten door heel Nederland. FAKRO lichtkoepels - geniet van natuurlijk daglicht Het gemis aan daglicht bij een plat dak, wordt teniet gedaan door een FAKRO lichtkoepel.


Fakro zonwering

De lichtkoepel zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht en de mogelijkheid tot ventilatie van de ruimtes onder een plat dak. Een FAKRO lichtkoepel is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. FAKRO zonwering kun je ook kopen bij een van onze officiele verkooppunten. Als groot voordeel geldt de doorkijk naar buiten, die ondanks de verduistering, gewoon intact blijft. Deze zonwering is gemaakt van geweven duurzaam doek en wordt met een veer opgerold in een aluminium cassette.


De buitenzonwering kan gemakkelijk worden gemonteer bovenop het dakvenster. Korting tot op de adviesprijs. Fakro regelt dat voor u van buitenaf. Kijk op de website of kom langs in onze winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts