woensdag 24 april 2019

Pols potten salontafel

Kies uit producten vanaf € 5350. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Coffee table double amber glass round € 8200.


Subtiel, vernieuwen onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Pols Potten salontafel op Vergelijk.

Wellicht is dat de reden waarom onze ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen? Dan is de pols potten Wire storage salontafel iets voor jou. Met een diameter van centimeter biedt de salontafel de ruimte om naast je favoriete tafelboek ook nog een mooie vaas neer te zetten. Flinders is officieel dealer van pols potten. Een stijlvolle salontafel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur.


Hier heb jij toch wel een plekje voor in huis? De grote tafel is centimeter hoog en heeft een diameter van centimeter, de kleine tafel is centimeter hoog en heeft een diameter van centimeter. De tafels zijn gemaakt van metaal.

Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! De bijzondere vorm van de tafel maakt het een prachtig design object waar je naar blijft kijken. En met de klassieke marmerlook haal je echt een vleugje luxe in huis! Haal vandaag nog die salontafels in huis. Sandglass medium black € 300.


De bijzettafel Wire Storage van pols potten is ontworpen door studio pp. De stijlvolle Wire Storage is een mooie bijzettafel met een open frame en afneembaar dienblad. De set bestaat uit losse tafels die je onder of naast elkaar zet! Het gouden gepoedercoate ijzer met het geverfde tafelblad geeft het geheel een waanzinnig effect. Pols potten Dot Lounge XL Black salontafel poef zwart.


Salontafel koffie tafel rond 1x hoog zie beschrijving bij foto super netjes en onbeschadigd. Neem bijvoorbeeld de Devils Eye bijzettafel. Side table marble look black gold feet € 3700. De Marble Look salontafel van pols potten is de perfecte salontafel voor alle tijden.


Met het marmer en de gouden details krijgt je kamer meteen een luxe uitstraling. Ook leuk: combineer hem met de Marble Look bijzettafel voor een bij elkaar passend geheel. Goede designers denken verder, zo ook de ontwerpers van pols potten.

Deze wire is namelijk meer dan alleen een tafel. Eettafel, bijzettafel online bij Nisha-interieur. Zoek je tafels, stoelen, kasten en woondecoraties volgens de nieuwe woontrends?


Ontdek goedkope bijzettafeltjes van de populairste merken Bijzet tafels kopen in alle. Vind pols potten in Tafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts