dinsdag 23 april 2019

Hoe raamfolie plakken

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten.


De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service.

U betaalt geen verzendkosten. Met onze bubble free raamfolie. Hoe plak ik folie aan op mijn raam?


Raamfolie Plakken – Hoe plak ik raamfolie ? In dit klusadvies lees je alles over het plakken van raamfolie op je raam. Maak van je huis een thuis bij jouw persoonlijke bouwmarkt! Plak het folie op het raam. Je kunt met een bankpasje nawrijven, zodat het mooi strak wordt.


Tip: Op de site van Karwei is een instructiefilmpje te zien hoe je raamfolie het beste aanbrengt.

Tip: beplak je douchedeur eens met folie, zo krijg je een andere look in je badkamer. Op zoek naar meer raamfolie ? Je wilt geen inkijk, maar wel maximale lichtinval? Dan is raamfolie de oplossing. Het Karwei stappenplan helpt je bij het plakken van raamfolie op je ramen. Lees hoe je zelf raamfolie op de ruiten in je badkamer of woonkamer moet plakken.


Hieronder staat een stappenplan en handige tips voor het aanbrengen van raamfolie. Dan beschadigt u de print niet. Teken de maat af, van hoe en waar u de raamfolie wilt gaan plaatsen. Maak de ruit met de plantenspuit een beetje nat met water.


Door ons handige stappenplan te gebruiken, is het voor iedereen mogelijk raamfolie aan te brengen. Bevestig aan beide kanten van de folie een stukje plakband voor dat u begint met het aanbrengen van de folie op het raam. Statische raamfolie aanbrengen.


In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ontdek ons ruime assortiment!


Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren.

Het hangt af van het type folie dat je kiest: statisch (zonder lijm of plaklaag) of zelfklevende folie (met een plaklaag). Hoe statische raamfolie aanbrengen? Werk hierbij altijd vanuit het midden naar de randen. Zo voorkom je dat er luchtbellen in de raamfolie blijven zitten.


Er blijven altijd luchtbelletjes of kleine plekjes zichtbaar. Dat is niet de bedoeling en met deze tips gaat het je ook niet meer gebeuren. Wacht, voor ik teveel beloftes maak: met deze tips gaat het in ieder geval stukken beter… #128512; Schrik niet, het is echt niet moeilijk!


Download onze duidelijke plakinstructie voor de raamfolie. Door middel van onze uitgebreide instructie handleiding - infographic kan iedereen zelf gemakkelijk en snel raamfolie plaatsen. Mocht het u toch niet duidelijk zijn, Bel of Mail! Wij helpen u graag verder!


Ik heb zelfklevend zwarte UV-werende (getinte) raamfolie gekocht (ook tegen inkijken). Nu is alleen de beschrijving niet duidelijk. Het was een rol folie, zonder boekje of whatever.


Alleen op de kartonnen verpakking staan afbeeldingen (zonder uitleg), dus moet ik daar maar van afleiden wat de bedoeling is. Bij het statische raamfolie en het zonwerende folie is dit wat lastiger. Gebruik hiervoor twee kleine stukjes plakband. Neem een hoekje van het folie.


Trek voorzichtig de plakbandjes uit elkaar en de beschermlaag zal loskomen van het raamfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts