donderdag 25 april 2019

Festival outfit inspiratie

Festival outfit inspiratie

Vind festival outfit als je nu zoekt. Zin in het festival seizoen? Shop je festival kleding nu bij Wehkamp. Deze training helpt iedereen die worstelt met hoog-sensitiviteit en er grip op wil krijgen. Leer beter je gevoel te communiceren en ontdek de werkelijke kracht van deze mooie gave!


Het festival seizoen is in volle gang. Scoor de leukste festival outfits hier! En daarmee dus ook hallo heerlijk zonnetje, terrasjes en festivals. Bij My Jewellery vergeten we natuurlijk niet dat festival kleding elk jaar een belangrijk onderdeel van je kledingcollectie vormt.


Hoe magisch een festival ook is, er een beetje stylish bijlopen blijft altijd een opgave. Daarom hebben wij een paar doorgewinterde festivalgangers gevraagd naar de festival outfits waarin zij komende zomer de podia gaan afstruinen. Ben je op zoek naar een leuke festival outfit ? Hier op Fashionchick vind je de perfecte festival kleding. Van boho tops, fringes, maxi rokken, biker jacks tot aan hippe regenjassen, plateau sandalen, shorts en jurkjes. Ik hoor de vraag al door je hoofd galmen 'wat doe ik aan naar een festival ? Festival outfit inspiratie.


We hebben er allemaal wel last van, je kunt gewoon geen keuze maken of je vindt dat je niks leuks hebt om aan te trekken. Maak je outfit af met een nineties choker, een sjaaltje of een overdaad aan kettingen met bedeltjes en kralen. Rieten Tassen - Deze ronde rotan tas is de perfecte tas om je festival look helemaal af te maken. Als het aankomt op festival outfit inspiratie dan zijn er vele musthaves waar we over kunnen schrijven.


Sommige zijn tijdloos, andere musthaves zijn een trend of hype. Voor leuke festival outfits is het verder belangrijk dat je altijd iets draagt dat je echt leuk vindt. Misschien wel mijn persoonlijke favoriet: de flared pants met een cropped hempje of shirtje, platform sneakers en afgestyled met een bloemenkrans haarbandje.


Festival outfit inspiratie

Wanneer je op een party bent. Dit was een greep uit mijn festival outfit inspiratie. Dit zijn de leukste trends voor dit festivalseizoen met outfit inspiratie erbij! Lees ook: Deze hoedjes zie je overal op Instagram verschijnen! Tie dye items zijn helemaal hot.


Ik begrijp dat tie dye misschien niet heel geschikt is voor je werk of studie, maaar voor een festival kun je lekker uitpakken. Glamour maakt de modebalans op. Wat dragen wij deze zomer tijdens festivals ? Natuurlijk zijn daar nog altijd de comfy boots, maar ook de trainingsbroeken mogen dit jaar uit de kast worden gehaald. Net zoals een legerprint broek. En behalve genieten van de muziek, betekent dat ook shoppen!


Want we kunnen natuurlijk niet in een oude outfit op een festival verschijnen. Elk festival heeft zijn eigen stijl. Naast de muziek en de sfeer speelt de juiste outfit een belangrijke rol. Je look moet zowel stylish als handig zijn. Want alleen als je je goed voelt in wat je draagt, kun je volop van het festival genieten!


Outfit inspiratie – 5x festival - outfits die perfect zijn voor deze zomer Unsplash. De zonnestraaltjes doen hard hun best om ons weer super vrolijk te maken en ook het festivalseizoen staat weer voor de deur. Helemaal leuk en aardig natuurlijk, maar bepalen wat je aandoet naar al die feestjes is soms geen makkelijke taak. Een leuk jurkje kan ook altijd en met een panty en regenlaarsjes is dit de perfecte festival outfit voor koud weer! Een los gebreid vest is ook een leuke combinatie.


Festival outfit inspiratie

Maak deze outfit af met een grote hoe en een hippe zonnebril. Bij een festival mag je opvallen en accessoires zijn daarom onmisbaar! Glitters, fringes of bloemen maken jouw outfit speciaal.


Doordat festivals plaatsvinden in de zomer is dit het ideale moment om jouw zonnebril, pet of hoed uit de kast te halen! Daarnaast is ook een goede tas onmisbaar. Bekijk alle festival outfits en festival kleding! Zie hier alle trends voor dit festival seizoen Check daarnaast alle outfit tips bekijk de beste looks!


Ik hoor je al denken, ‘hoe weet ik nou wat voor een outfits de celebs aan hadden? Nu kun je zelf op onderzoek gaan en er uren aan kwijt zijn. Maar je kunt ook gewoon scrollen naar beneden.


Toevallig ben ik je net voor geweest en heb ik alle tofste festival looks voor jou op een rijtje gezet. De zomer is eindelijk daar en zomer staat gelijk aan festivals. Ta-da, lekkere beats, zotte vibes en lange feestnachten.


Deze zomer maak je gegarandeerd weer enkele festivalweides onveilig, maar dat doe je deze keer meer dan ooit in een coole outfit die precies uitdrukt hoe jij je voelt en toont wat je wil uitstralen. Het moge duidelijk zijn: wij houden van festivals. Na een rijtje van de tofste festivals op het gebied van elektronische muziek en live muziek en het scoren van de meest geschikte festival -accessoires ontbreekt er nog één ding: de outfit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts