donderdag 25 april 2019

Lecol onderhoudsolie

Lecol onderhoudsolie

Hiermee brengt u een beschermlaag aan die oppervlakkige krasjes dichtzet en lichte slijtplekken herstelt. Uw vloer is na behandeling weer beter beschermd tegen vuil en vlekken. Met behulp hiervan kunt u uw vloer vakkundig en tevens eenvoudig reinigen en onderhouden.


Dit is een speciale onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen. Deze onderhoudsolie zal lichte slijtplekken herstellen en krasjes opvullen, hierdoor blijft u geoliede vloer langer in een goede conditie! Heeft u een product niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we het product zo snel mogelijk toe kunnen voegen in onze webshop. Niet geschikt voor gelakte oppervlakken.


Geschikt voor het onderhouden van terrassen en tuinmeubelen buitenshuis. Denk hierbij aan egaliseer- en voorstrijk middelen, lijmen en lakken. Het verwijdert het vuil van de vloer.


Dient met water verdund te worden. Lecol is een fabrikant van o. Om de uitstraling van je houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen, is goed onderhoud een belangrijke vereiste. Dit staat overigens niet voor veel en zwaar werk, maar voor gericht onderhoud met gebruik van juiste onderhoudsproducten. Technische gegevens, Droogtijd: Begaanbaar naar Ca. Het product geeft een uitstekend resultaat en behoudt de matte optiek van geoliede vloeren.


Ideaal als u geoliede vloeren geheel of gedeeltelijk moet onderhouden. Dit product kan niet gebruikt worden op vloeren die behandeld zijn met hardwasolie of met lak. Woca Onderhoudsolie Naturel liter. High Tack plintenkit is uitermate geschikt voor het bevestigen van een groot scala bouwmaterialen en natuurlijk MDF plinten.


Lecol onderhoudsolie

BD High Tack kit heeft een super sterke. Alles voor een optimaal onderhoud van uw parket vloer. U gebruikt het bij ernstige vervuiling die niet met Leha Conditioner onderhoudsolie te verwijderen is. Dit product dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor een meer intensieve reiniging plaatsvindt. Na behandeling dient u wel een nieuwe olie- of waslaag aan te brengen.


Floorservice onderhoudsolie naturel. Rigostep Royl Milde Reiniger. LECOL OH-PVC CLEANER € incl.


Onderhoudvanvloeren, schoonmaakmiddel parketvloer, parketreiniger, onderhoudsolie , laminaatreiniger, meubelvilt, vloerbescherming, luchtbevochtiger, lak vloer. De bruine was geeft uw vloer een donkere tint. Bekijk het filmpje, waarin de verschillende fases voor een optimaal behoud (dagelijks reinigen, intensief reinigen en het echte onderhoud) van een lakvloer op een eenvoudige manier worden aangegeven.


Advies onderhoud olievloeren met onderhoudsolie. Bij een (nieuwe) parketvloer zal u doorgaans geadviseerd zijn deze te onderhouden. Door het regelmatig aanbrengen van een was of olielaag zult u de vloer voor vele jaren een mooi uiterlijk geven. Vloeren die zijn afgewerkt met olie kun je onderhouden met Onderhoudsolie.


Lecol onderhoudsolie

Voor reguliere schoonmaak van je vloer in de olie of lak kun je Parketreiniger gebruiken. Vóór het behandelen van je vloer maak je met stofwisdoekjes de houten vloer volledig stofvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts