donderdag 11 april 2019

Eigenwijz behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Het adres voor superleuke lieve,kleurrijke,gekke, spannende en eigewijze behangetjes voor op de kamer van je baby, dochter of zoonlief. Uw online winkel voor diverse mooie en leuke behangen voor zeer gunstige prijzen! Kijk lekker met een kopje thee of bakkie koffie rond op de site en realiseer je dat dit niet alles is.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Mini Me is een collectie vol lichte en ingetogen tinten, van zan kiezel en zeegroen tot eigentijds oker, zacht roze en blauw, met een speels accent in eigenwijze felle kleuren. Laat je fantasie de vrije loop. Mini Me brengt een vrolijke sprankeling in de wereld van groot en klein.


Behang van Onszelf uit het boek Storyland Leuk, eigentijds en hip voor stoere jongens Dit uilenbehang is perfect als eyecatcher op muur! In diverse woonbladen is dit behang elke keer weer te zien! Sfeerbeeld Amazing Uni behang. Een eigenwijze collectie behang met vintage invloeden, waarin een grote rol voor beestjes en feestjes is weggelegd.


Deze minimalistische kindercollectie zal niet alleen kinderen, maar ook de ouders aanspreken. Ook trends van het moment zoals jungle, regenbogen en unicorns ontbreken niet. Er zijn bovendien twee bijzondere ‘specials’ toegevoegd: krijtbord behang met een subtiel streepje in eigetijdse kleuren en glow-in-the darkbehang met.


Thomas designed by INGK for Kidswalls, een eigenwijze , stoer jongenscollectie. Leuke designs digitaal en traditioneel behang. Deze collectie vliesbehang is zeer eenvoudig op de muur aan te brengen.


Teken naar hartenlust op het gestreepte krijtbord behang en kies uit de verrassende kleuren. Geniet van de maantjes, die in het donker oplichten boven je bed. Ongedwongen en in alle rust.


Welke stijl, uitvoering of combinatie u ook wenst: in onze showroom vindt u wat u zoekt. Van uiteenlopende wandbekleding (duizend soorten behang op voorraad), meer dan tweeduizend gordijnstalen, werkelijk alle soorten vloeren en raambekleding tot onze eigen verf in ontelbare kleurstellingen. De Thomas behangcollectie is designed by INGK for Kidswalls, een eigenwijze , stoere jongenscollectie.


Behangdessins met tatoos, graffity, numerplaten, bankbiljetten en camouflage motieven. Dus makkelijk aan te brengen. Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie. Deze pin is ontdekt door EigenwijZ wonen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Moods behang creëert een ruimtelijke effect. Dit eigenwijze behang van BN Wallcovering heeft een 3D blokjes dessin in prachtige uni kleur. Little Bandits behang met robots. Een opvallende verschijning in deze collectie zijn de kleine robots op behang.


Het doet een beetje denken aan een aantal ontwerpen van het eigenwijze Onszelf. Dit ontwerp wordt in drie verschillende uitvoeringen gebracht, natuurlijk geheel in de stijl van de collectie. Bestel Eigenwijze kikker als print. Kies zelf de maat en het materiaal.


Snel gelever hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts