vrijdag 26 april 2019

Raamstickers vogels wit

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Ontwerp je eigen stickers online. Bekijk alle prijzen van VOGELS WIT en bespaar tot. Vogelbescherming raamsticker wit JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Natuurlijk zijn de stickers separaat te gebruiken.

Raamstickers vogels assortiment op één vel. Voorkom met deze vijf verschillende zwarte raamstickers dat vogels tegen uw raam aan vliegen, afmeting van. Vogels raamstickers set stuks Wit. Afmeting vogel A = ±14x2 B = ±8x C = ±12x1 D = ±18x cm.


Zorg er voor dat de vogeltjes zich niet meer dood tegen het raam vliegen. De JERMA vogel raamsticker is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. De genoemde afmeting is de afmeting van het stickervel.


In de webshop staat een ruime collectie dierenbescherming raamstickers die aan zijde gekleurd zijn zo heb je binnen en buiten een mooie raamsticker. Ook na een lagentijd verkleuren deze vogels niet.

De veren verhoogt de interesse van de kat om ermee te spelen. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan raamstickers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Het gebruik van statische raamstickers. Wanneer je niet kan kiezen uit ons assortiment raamstickers raden wij je onze statische raamstickers aan. Ook in de keuken, badkamer of slaapkamer kan een mooi effect bereikt worden met raamstickers.


Met raamstickers van matglas krijgt u een discrete privacy. De gekleurde raamstickers zijn dubbelzijdig. Zeer eenvoudig aan te brengen. Dé specialist op het gebied van raamstickers. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Hoe groot of hoe klein jouw tuin ook is, van elk stukje groen kan je een vogelparadijs maken.


De natuurlijke habitat van vogels wordt door verstedelijking steeds kleiner en meer versnipperd. Deze raamstickers leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van vogels rondom het huis door het voorkomen van botsingen tegen het raam. Naar schatting sterven dagelijks 250.


Europa door een botsing tegen het raam.

Verkrijgbaar in kleuren. Makkelijk te plakken en altijd weer herbruikbaar. Breng deze vogelsilhouetten stuk per stuk aan op jouw raam om te voorkomen dat er vogels tegen het raam aanvliegen.


De zwarte stickers met vogelsjabloon die op het vel zitten, zijn los van elkaar te gebruiken. Glas weerspiegelt de wolken of de groene omgeving waardoor vogels geen hindernis opmerken en denken dat ze gewoon kunnen doorvliegen. Eén losse vliegende vogel en losse blaadjes , die je er zelf bij kunt plakken. Deze stickers zijn gesneden uit statische folie. De raamstickers zijn in het wit per stuks € 1-per stuk van €in het wit.


Kies zelf welk huisje jij wil en geef het nummer aan. Meer info of andere wensen vul hier het contact formulier in. Kwalitatief hoogwaardig statisch raamfolie met vogels , ideaal tegen inkijk en tevens perfecte decoratie!


De lengte mag je zelf kiezen. Het statische raamfolie heeft een breedte van 45cm. Verwen de vogels met zaden en bessen, zo blijft het een drukte van belang in je tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts