donderdag 18 april 2019

Franse sloof

Bestel nu trendy sloven voor uw koks. Binnen vier werkdagen geleverd! Kijk online en bestel direct! Op zoek naar damesblouses? Zoek naar horeca kleding op de nieuwe KensaQ.


Koksmutsen van alle merken op beslist.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ze beschermen niet alleen uw kleding bij tegen viezighei ze geven uw personeel die uitstraling die bij uw zaak past. Franse sloven zijn erg populair in de horeca. De doorlopende en stevige band is van dezelfde stof gemaakt. Deze is extra verstevigd op cruciale punten door middel van trenssteken.


Het tijdloze kleurenpalet onderstreept het elegante en stijlvolle design. Ontvang binnen dag een offerte voor het bedrukken of borduren. Op de cruciale punten is de sloof verstevigd.

Zwarte sloof met loopsplit en gekleurde zak € 195. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Deze franse sloof wordt voorzien van een geborduurde naam naar keuze.


Ook is deze franse sloof zeer geschikt voor logo borduring zo komt u professioneel over bij b. Vertalingen in context van Sloof in Nederlands- Frans van Reverso Context: Sloof je niet zo uit voor hem. Ga door naar navigatie Ga direct naar de. Deze trendy versie overtreft met een handige en modieuze split voor meer beenruimte.


De multifunctionele sloof is bij uitstek geschikt voor alle restaurants met trappen of af-en opstapjes. Ideaal voor horecagelegenheden met trappen en opstapjes. Deze kleding hoort natuurlijk ook van hoogwaardige kwaliteit te zijn en bovendien hoort deze kleding prettig draagbaar te zijn.


Horecakleding is veel vraag naar. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Bekijk en bestel direct goede sloofjes online! Het Vakkledinghuis levert vakwerk qua bedrijfskleding en vrijetijdskleding, en.


Vakbekwaamheid in drukken en borduren wordt gecombineerd met een breed assortiment aan promotiekleding en bedrijfskleding. Versterkt op de cruciale punten. Zeer zware kwaliteit stof ca.

Wij kunnen deze sloof goed voor u bedrukken of borduren tegen een meerprijs. De sloof is voorzien van voorzak, verdeeld in twee vakken. U kunt ook deze sloof zelf ontwerpen.


Ook verkrijgbaar in 120x100cm en140x100cm en met verticaal doorgestikte voorzak. Leuke sloven voor te dragen in restaurants, wijnbar of gewoon een eetcafé. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


En door het grote oppervlakte heeft u voldoende ruimte om uw logo of boodschap op te laten drukken of borduren! Al onze sloven zijn reactief geverfd en voorgekrompen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor franse koeienrassen. Info over franse koeienrassen. Resultaten van zoekmachines!


Wij verkopen schorten en sloven voor de vakman en hobbykok tegen zeer scherpe prijzen. Ook hebben wij een ruime sortering promoschorten kinderschorten kelnersschorten en franse sloven. Sloven leveren wij in veel verschillende soorten stoffen en lengtes. Een veel geziene trend zijn korte sloven tot net boven de knieën, omdat dit vlot en fris overkomt. In onze showroom vind je alle sloven die we kunnen leveren.


Of maak een afspraak bij jullie op locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts