vrijdag 12 april 2019

Exterior oil

Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. Geschikt voor alle houten terrassen, tuinmeubelen, tuinhuizen, gevelbekleding etc. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor tuinhuizen, schuttingen en gevelbekleding. Resultaat van de behandeling.


Woca exterior oil is een watergedragen olie voor al het hout buiten.

Denk hierbij aan u vlonder of tuinhuis, maar ook voor bankjes, tafels en stoelen, schuttingen, potdeksel delen of decoratie van hout. Maak het hout door en door nat met de tuinslang. Breng een egale laag Woca Houtontgrijzer Spray of Exterior Cleaner Woca aan en laat deze tot minuten intrekken, vervolgens schrobt u het hout schoon met een handschrobborstel of terrasborstel met steel.


Hierna spoelt u het grondig na met water. GRATIS verzending door heel Nederland vanaf € 35. It provides an attractive and highly water-resistant surface due to a superb blend of environmental components like water, hardener, UV absorber, water-repellent substances and fungicides.


WOCA Exterior Penetrating Oil is the best decking oil to use for all outdoor wood surfaces, especially Exotic wood.

Eco-friendly, Plant based and Low VOC. Exterior Oil offers a supreme and durable protection of all outdoor wood. Van tien verschillende kleuren is er een tester verkrijgbaar.


De olie is minder milieubelasten geeft een slijtvast, mat oppervlak met een natuurlijke uitstraling, is sneldrogend en bevat een UV bescherming. Terrassen, tuinmeubelen, gevelbekleding, etc. Onderhoud is heel eenvoudig, oppervlakken worden simpelweg gereinigd met Exterior Cleaner en daarna weer opnieuw in de olie gezet.


De waterwerende, gekleurde olie is waterverdunbaar, plaatst makkelijk en snel en beschermt tegen vocht en groenaanslag. Woca Oil naturel wordt aanbevolen om de natuurlijke kleur en houtnerf te versterken. Exterior Wood Oil wordt buitenshuis gebruikt voor de basisbehandeling en het onderhoud van nieuwe en reeds geoliede houten oppervlakken, zoals terrassen, vensters, tuinmeubelen, gevelbekledingen.


De speciale watergedragen samenstelling van de oliecomponenten zorgt er voor dat het product oplosbaar is in water en daarmee milieuvriendelijk is. Ook buitenshuis kunt u uw houten meubelen, terras of schutting in conditie houden met de woca producten. Woca universele buitenolie is te gebruiken voor de behandeling van terras, schutting, meubilair en ander buitenhout. Je hoeft dus nooit meer te schuren! Tip: voor meer informatie over de Exterior Cleaner verwijzen wij u graag door naar de handleiding op de pagina.


WOCA produceert schone, kwalitatief hoogwaardige producten voor de natuurlijke bescherming en het onderhoud van hout, binnen en buiten.

L is een speciale buiten olie. De kleur van deze olie is zwart. Het beschermt het hout tegen weer invloeden zoals zon en regen. Het voorkomt ook aanslag en schimmelvorming. Exterior Olie is geschikt voor onder andere tuinmeubelen, terrassen en schuttingen.


Een watergedragen olie voor de basisbehandeling en het onderhoud van nieuw of eerder geolied tuinhout, zoals terrassen, tuinmeubels,. U hoeft dus nooit meer te schuren! Uw tuinmeubelen, vlonders, tuinhuizen en schuttingen worden hiermee gemakkelijk voorzien van een mooie matte en natuurlijke uitstraling.


De olie zorgt voor een sterk water- en vuilwerend oppervlak en beschermt tegen schimmels en algen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts