donderdag 25 april 2019

Stickers koffer

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Specialistisch advies nodig? Voor 22:uur bestel is morgen al in huis! Om jouw eigen koffer snel en gemakkelijk terug te vinden hebben we bij Stickermaster de koffer stickers ontwikkeld.


Deze stickers laten jou koffer op een mooie manier opvallen tussen de rest.

Met keuze uit verschillende afbeeldingen en de mogelijkheid om je eigen naam erbij te zetten ben je je koffer niet meer kwijt op het vliegveld. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over koffer stickers te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene koffer stickers materiaal is papier. Met een koffersticker van Zazzle natuurlijk! Waarom zijn onze kofferstickers de beste?


Amsterdam koffer sticker (Rimowa) waterproof hoge kwaliteit stickers (zie foto’s).

Geschikt voor op skateboar laptop, koffer , psen nog veel meer! Nederland waar je zorgeloos. Uw eigen ontwerp voor op de koffer als koffersticker. Met deze sticker op je koffer ben je al bijna op je eindbestemming!


De kofferstickers worden geprint op een sterk hechtende folie, hierdoor plakt de koffer sticker perfect op elk soort materiaal, ook kunnen de koffer stickers geplakt worden op een ligt gerimpelde of ligt bobbelende oppervlakten. Landen stickers bestellen bij Stickermaster. Vlaggen stickers komen in verschillende vormen en maten. Iedereen heeft tegenwoordig wel een sticker van een vlag op zijn of haar auto.


Daarom hebben wij van Stickermaster een unieke variatie op deze stickers gemaakt. De landenstickers zijn vlaggen in de vorm van het desbetreffende land. Mocht je koffer kwijtraken, is het fijn dat je contactgegevens op de koffer staan vermeld. Daarnaast kun je je koffer er ook een beetje mee opleuken, aangezien er hele leuke kofferlabels te koop zijn! Stickermaster, gevestigd in Harderwijk, is bekend geworden door het grote assortiment stickers welke eenvoudig zijn te bestellen in onze webshop.


Naast ons veelzijdige aanbod aan stickers hebben we echter meer te bieden. Zo bedienen wij bijvoorbeeld ook de zakelijke markt als het gaat om sticker voorzieningen. Bestel snel en gemakkelijk online!

Zoek je een goedkope koffers? Vergelijk de beste aanbiedingen eenvoudig online! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Ze blijven over het algemeen goed plakken op gladde oppervlakken en zijn dankzij speciale UV-lak vaak stof- en waterbestendig. In deze categorie vind je stickers voor onder andere BMW. Wil je ook een set reflecterende kofferstickers maar staat deze er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we deze set waarschijnlijk wel voor je maken! Heb je een vraag over de reflecterende koffer stickers ? Kunt u een product niet vinden?


Nadat de koffer stickers geprint zijn voorzien wij de print van een transparante ultra dunne beschermende laminaat. Pimp Your Case Handbagage koffer Wit - Trolley incl. Deze sterke Polycarbonaat Handbagage koffer is niet te missen op de.


Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto! U kunt het zo gek niet bedenken, van domestickers voor uw relatiegeschenk tot beveiligingsstickers voor het verzegelen van producten, of u kunt ons uw stickers laten drukken. Al meer dan jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts