maandag 29 april 2019

Ferm living douchegordijn

Bestel online of bezoek de winkel. Voorraad is snel en gratis geleverd. Designdeals van deze week. Ferm Living douchegordijn op Vergelijk.


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.

Het chambray douchegordijn van ferm Living is een stijlvol alternatief voor de koude douchegordijnen van kunststof, die vaak aan het lichaam kleven tijdens het douchen. Het douchegordijn van ferm Living is gemaakt van lichte chambray stof en is voorzien van een acryl coating die net zo waterbestendig is als traditionele douchegordijnen. Trine Andersen, hoofddesigner én oprichtster van Ferm , kon destijds maar niet het juiste behang vinden van voldeed aan haar wensen. Zij besloot daarom zelf een collectie designbehang te ontwerpen. Dit gordijn is multifunctioneel.


Hij is gemaakt van 1 katoen en heeft een acryllic coating die. Super handig en modieus dus. Douchegordijn Chambray streepjes.

Een minimalistische stijl met een fraai grafisch tintje. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het moderne halve maan patroon werkt intens, maar evenwichtig. Dit douchegordijn Chambray van ferm LIVING is het ideale gordijn: multifunctioneel en modieus.


Koop ferm living in de aanbieding of met korting. Ferm living douchegordijn tot goedkoper. Je ziet de grid print in kleding, maar nu dus ook in woonaccessoires. Een douchegordijn is niet het meest fashionable artikel voor in huis, maar nu wel!


Wat dacht u van het populaire Half Moon Behang? Nú op voorraad dus snelle levering! Over zijn de dagen van koud plastic klampt zich vast aan het lichaam in de douche. Zo maken ze gebruik van gerecyclede materialen.


De designs zoals bijvoorbeeld de douchegordijnen kan je herkennen aan de prachtige grafische prints. Bekijk de collectie op zachtebadmat. De mand is gemaakt van 1 organisch katoen en heeft handvatten van leder.


Badtextiel × Badhanddoeken. FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk uit Nederland.

Door de jaar ervaring die FERM heeft opgedaan weet zij precies wat de wensen en behoeften van de klant zijn. Med passion for autentisk og funktionelt dansk design laver vi møbler og interiør, der skaber rum til at være den du er. Ze ontwerpt en vervaardigt home-decoratie met sterke grafische vormgeving. Ze gebruikt typische Scandinavische kleuren en eenvoudige vormen. Gepost door Unknown op 16:14.


Die innovatie zorgt voor nieuwe kansen en bedreigingen voor het bedrijfsleven, waarbij cybersecurity een belangrijke rol speelt. Enorm blij dat ie nu boven de eettafel hangt. De landelijke tafel, met de combi van de design Enter spiegel vind ik geweldig. Sowieso probeer ik altijd uiterste te combineren, dat maakt alles net iets spannender. Het Deense merk zorgt met zijn zachte vormen, rijke materialen en diepe kleuren voor warmte en maakt van jouw huis écht een thuis.


Op en top Scandinavisch design! De Deense ontwerpers werken samen met vakmensen van over de hele wereld. Gratis levering en retourneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts