woensdag 10 april 2019

Schulp saptap

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel bij koopjesdrogisterij. Alle merken online I Laagste prijs. Vind alle producten online!

Binorm, al vele jaren vertrouwd in uw regio. Deze zak is weer verpakt in een kartonnen omdoos. Het tapkraantje kan vastgezet worden in deze omdoos waarna het eenvoudig is om sap te tappen. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.


Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Hieronder treft u een overzicht van het webshopassortiment.

Let op, bestellen is alleen mogelijk per volle doos (flessen of saptap en flessen). Voeg hiervoor nog flessen toe, of saptap met flessen. Verkrijgbaar in liter SapTap , literfles en literfles.


Goed om te weten: de sinaasappelrassen Beladi en Valencia zijn uitermate geschikt voor de sap-perserij, dit in tegenstelling tot de meer bekende rassen als Navelina en Salustiana. Vul dan hieronder uw gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren. Hier treft u een overzicht van het complete assortiment. Afslankvoeding I Dranken I Koffie.


Het EKO-keurmerk garandeert dat een product gecontroleerd biologisch is en bovendien afkomstig is van een bedrijf dat extra aandacht besteedt aan duurzaamheid. Middels een klein tapkraantje kunt u eenvoudig een glas saptappen. Meer dan producten Online op vooraad. In Breukelen, aan de oever van de Vecht, is de boomgaard met ambachtelijke sap-perserij gevestigd.


Als ambachtelijk producent maken wij sap van 1. Product behoort tot: Vruchtensap. Schulp producten Online Kopen bij Drogisterij. Dit assorti-cadeau wordt u als voorjaarsactie kant en klaar aangeboden: dus verpakt in een transparante koker met frisse bestickering, negen flesjes sap en natuurlijk het sapglas.

Vergelijk het grootste aanbod webshops en producten. Een aantal van deze smaken zijn ook verkrijgbaar in een biologische variant. Extra handig voor grotere gezelschappen. De vruchtensappen die wij verkopenen komen van het bedrijf Schulp. De saptap : sappen drinken in stijl Net als bij de wijntap, is deze saptap een zeer praktische manier van schenken.


Het sap is hygiënisch verpakt en blijft tot wel dagen goe ook buiten de koelkast. Volgende dag in huis en gratis verzending vanaf € euro! Het assortiment bestaat uit verschillende, exclusieve smaakvarianten. Een deel hiervan is ook als biologische variant verkrijgbaar. Voedingswaarde per 100ml Energie 1Kj (43kcal) Koolhydraten 1g waarvan suikers g Vetten g waarvan verzadigd g Voedingsvezel.


Ingrediënten: Hollandse appels, kersen. Eenvoudig en betrouwbaar al uw dranken bestellen tegen de laagste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts