dinsdag 23 april 2019

House doctor vaas

Kies uit producten vanaf € 195. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Voor 23:bestel morgen in huis.


Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. De mooie, aparte vormgeving van de Shaped laat elke bos bloemen nog meer stralen. Maar ook zonder iets erin is deze vaas al een toevoeging voor elke huiskamer!

Gratis bezorging vanaf 20. Daarmee is deze vaas geschikt voor een leuke tak of lange bloem, waarmee je een rustige natuurlijke sfeer in huis creëert. De vaas heeft een smalle hals en een ronde onderkant.


Door het ruime assortiment creëert u een gezellige sfeer in het interieur. Combineer diverse vazen voor een uniek en stijlvol resultaat. Laat u online inspireren of bezoek onze winkels in Zutphen of Veenendaal.


Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Wij geven je een kleine indruk van ons complete assortiment.

De laatste trends op het gebied van verlichting zijn lichtsnoeren. Kamers vrij in Inhouse Hotel. Door zijn ronde en organische vormen is deze vaas een mooi alternatief voor de meer traditionele glazen vazen.


De subtiele lijnen van de vaas gaan mooi samen met een kleurrijk boeket of natuurlijke takken. Een prachtige plant of mooie bloem vraagt om een mooie vaas. House Doctor vazen bij Deens.


De woonaccessoires zijn goed te combineren met andere merken zoals One Must Dash, hierdoor kun je eenvoudig en snel je interieur een ‘woon boost’ geven! De bloemen komen volledig goed tot hun recht in deze bijzondere bloemenvaas. Deze glazen vaas past overal en in elk interieur. Mijn Stijl naturel natuurlijk natuurlijk wonen puur sale scandinavisch scandinavischwonen sfeer.


Het speelse item is hierdoor uniek in ieder detail. Dot is gevaardigd uit wit aardewerk en. Deze vaas is van keramiek en op een speciale manier geglacuurd.


De vazen worden met de hand gemaakt waardoor geen item precies hetzelfde is. Deze kleur groen is het helemaal deze winter. Zo goed als nieuw vaasje van het merk house doctor , beton met gouden onderkant.


Op deze vaas krijg je sowieso leuke reacties. Het bolvormige ontwerp is namelijk anders dan anders!

Al uw Boerenbont Servies voor 15:Bestel Volgende Werkdag in Huis! Plaats mooie decoratieve takken of bloemen in de vaas voor een sfeervol effect! Zelfs zonder bloemen is deze vaas een kunstwerk om naar te kijken.


En zijn je bloemen uitgebloeid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts