dinsdag 30 april 2019

Fotobehang toilet

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Maak van je huis een thuis. Vector vintage gegraveerde illustratie op een zwarte achtergrond.

Onze producten voldoen aan alle (inter)nationale normen voor gezondheid en veiligheid. Wij bieden unieke en op maat gemaakte. Grappige Deurposter van Toilet rollen, leuk voor op de toiletdeur.


Het kleinste kamertje wordt bijzonder met fotobehang. Van het kleinste kamertje in huis kun je nog best wat leuks maken. Hier is gekozen voor een ludiek fotobehang.


Naast het toilet hangt een urinoir. Hebt u een mooi exemplaar gevonden?

U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National! Bekijk het bord toilet van nieuwkerkenjager op Pinterest.


Van kleine achterwanden in een keuken tot grote vergaderruimtes bij bedrijven bieden wij groot formaat fotobehang maatwerk oplossingen. Zo kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Of het nu ter decoratie van je eigen woning is of voor een kantoor, winkel of restaurant – met fotobehang kan je een ruimte professioneel stylen en je eigen creativiteit uiten. Het is misschien niet je favoriete plek in huis, maar daarom is de inrichting van het toilet niet minder belangrijk. Omdat het vaak om een kleine ruimte gaat, is er maar weinig nodig om het toilet een chique look te geven.


Gratis verzending vanaf euro! Het behang is nat afneembaar en krasvast. Omdat het een matte uitstraling heeft spiegelt het niet en is vanaf een schuine kijkhoek goed zichtbaar.

Op deze blog vindt u actueel badkamer nieuws, trends en tips, verzorgd door een team van badkamer en sanitair specialisten. Op zoek naar een originele toets voor uw interieur? In onze uitgebreide collectie fotobehang vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!


Ideaal om op een betaalbare manier voor een nieuwe look te zorgen. Ons fotobehang is op stock beschikbaar en wordt binnen de werkdagen gratis bij u thuis geleverd. Exact aansluitende randen en planning van de ruimteïndeling zijn belangrijk.


Velours Met textielvlokken bedekt zwaar papierbehang, fluweelachtige uitstraling, uiterst kwetsbaar. Goed fotobehang moet van een professionele kwaliteit zijn wilt u er echt lang van kunnen genieten. Bekijk de populaire producten en grootste prijsdalers.


Bij ons is kwaliteit altijd een eerste vereiste. Akkoord en door naar Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts