woensdag 24 april 2019

Facet geslepen glas op maat

Find glas op maat vandaag! Groot assortiment glas op maat. Eenvoudig bestellen in stappen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas.

Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Glas wordt standaard alleen op maat gesneden, hierbij dient u rekening te houden met scherpe randen en eventuele kleine randbeschadigingen. Om dit te voorkomen dient het glas geslepen te worden.


Info over facet geslepen spiegel op maat. PP geslepen Geef hier de maat van uw glas op. Let op : Voor een spiegel van 4mm geldt een maximale maat van 3m2.


Spiegel op maat afwerking: Bij spiegels op maat rondom geslepen , worden de spiegels rond geslepen afgeleverd.

Dat wil zeggen snijden, waarna de scherpe randen poly geslepen worden. U kunt u dus niet meer snijden aan het glas. Rondom afgewerkte spiegels hoeft u niet toe te. Niet alleen rechte lijnen, maar ook ingewikkelde vormen in glas zijn te slijpen en polijsten.


Op de afbeeldingen ziet u een machine voor rechte vormen en voor complexe vormen. Waar op te letten bij slijpen van glas en als u geslepen glas gaat kopen. Mocht u zelf glas willen slijpen, om het minder scherp te maken, wees dan voorzichtig! Het glas zal dan kapot gaan. Plat poly geslepen glas is op maat te bestellen bij Glaswebwinkel.


Grote afmetingen van gehard glas (plat poly geslepen ) nodig? Onze facet geslepen spiegels kunenn op maat worden gemaakt in vele vormen en is ideaal als blikvanger voor woonkamers, eetkamers, slaapkamers, bedrijfsruimten, gangen en keukens. De andere manieren om de spiegel af te werken: met gewone scherpe randen (mag alleen in een lijst gebruikt worden) een mooie zachte ran voor de veilighei via. Facet geslepen : Een facet rand is een sierrand van 2 of 30mm breed en wordt vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling. Als u enkel een facet rand kiest, dan blijven de randen van het glas scherp en kunt u zich daar nog lelijk aan snijden.


Dit is de reden dat deze optie enkel bruikbaar is als het glas in een lijst of sponning geplaatst word. Zoek naar glas op maat op de nieuwe KensaQ.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Spiegels op maat (Badkamer) spiegels in de vormen rechthoekig, rond en ovaal kunt u via deze website op maat bestellen, afhalen en zelf plaatsen d. Voor gebruik in bijvoorbeeld de badkamer, zijn de spiegels op maat uitermate goed toepasbaar, maar let op dat ze niet onderhevig zijn aan een constante waterbelasting of vochtige omgeving, dat kan de verzilverde spiegellaag aantasten. Foka heeft duizenden patronen op voorraad in boeken en digitaal. Foka is ook Nederlands distributeur van Glass Eye tekensoftware waarmee u alle patronen in een handomdraai kunt tekenen.


Facet met plat-poly geslepen : Een facet rand is een sierrand van 2 of 30mm breed en wordt vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling. Plat-poly geslepen betekend dat het glas geslepen is waardoor de scherpe randen weg zijn. Nu ook met uw eigen gezandgestraald patroon voor ledverlichting zie afb. De levertijd is 5-werkdagen.


Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland Vergelijkbare zoekopdrachten voor facet geslepen glas prijs. Zeer mooie en suite deuren met geslepen glas. Let op , de facetbreedte hangt wel af van de dikte van het glas. Een facetbreedte moet minimaal keer de dikte van het glas zijn. Dus heb je een ruit van mm dik, dan kan er een facetbreedte van minimaal 16mm geslepen worden.


Vervolgens is het belangrijk om de juiste maat van het enkel glas op te geven in millimeters voor de breedte en voor de hoogte. U krijgt vervolgens de keuze om het glas te laten slijpen of niet. Spiegel glas met een facet rand is geslepen , dit is een schuine decoratieve aflopende rand van ongeveer mm langs de hele zijkant van het spiegel glas , dit is mogelijk bij elke vorm spiegel.


Facet slijpen is een extra handeling die soms handmatig maar soms ook met een facetmachine gebeurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts