vrijdag 26 april 2019

Pip studio schaal

Het is Sale bij de Bijenkorf! Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Pip Studio bij Smulderstextiel.

De plateaus en schalen van Pip zijn ideaal voor het serveren van taart, cake, hapjes en meer gerechten. Elke schaal heeft een prachtig design waar iedereen vrolijk van wordt. Bij Pip bieden we vrolijke schalen met bloemenprints in diverse kleuren. Vul je keuken servies aan met een prachtige etagère of een taartplateau uit onze Spring to Life collectie, Floral Fantasy collectie of onze Royal collectie. Ons suiker en melk schaaltje is een mooie toevoeging aan je theeservies.


Dit off white schaal met gouden onderkant zet je op tafel met daarop verschillende accessoires. De schalen zijn bedoeld ter decoratie en om mooie accessoires op te presenteren. Brand kaarsen voor de gezellighei serveer jouw vers gezette kopje koffie of zet een mooie Pip vaas gevuld met een bos bloemen op de schaal.

Grote collectie woonaccessoires hier! PiP Studio schaal tot goedkoper. Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. De vrolijke bloemenprint en subtiele gouden rand maakt het een leuk geheel! De schaal is van hout en heeft een geëmailleerde afwerking aan de binnenzijde.


Gratis bezorging vanaf 20. Deze Pip Royal White schaal is van porselein en ziet er door de vormen en kleuren klassiek maar vrolijk uit. Je kunt de schaal gebruiken als fruitschaal, maar uiteraard ook voor het presenteren van salades. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dek de tafel met deze porseleinen items voor een bijna vorstelijke uitstraling! Perfect voor een bijzondere gelegenhei maar het liefst gebruik je dit servies natuurlijk lke dag.


Weelderige bloemen, zoete kleuren en chique gouden details. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Kijk ook bij mijn andere advertenties voor meer pip servies. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Ontwerpster PiP haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar parkiet Tjommy, die terug te vinden zijn in haar ontwerpen. Bademode, Bettwäsche und Homewear! Deze grote houten schaal is aan de binnenzijde geëmailleerd met een mooie blauwe print. Nu tijdens SALE korting tot.


In het Early Bird design staat een roodborstje op een Chinese bloesemtak centraal. Deze kleine kom is versierd met exotische bloemen, een vlinder en gouden details. Dit diepe bord is gemaakt van hoogwaardig porselein en versierd met exotische bloemen.


Elke rand heeft een eigen dessin en gouden details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts