vrijdag 1 februari 2019

Gordijn met fotoprint

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Nu bestellen al vanaf € 95! Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Creëer uw eigen sfeer met unieke print gordijnen. Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op elke type gordijn. U bent bij Kleur op Kleur aan het juiste adres voor een veelzijdigheid in collecties, de expertise in advies, afwerkingen en technieken om deze stoffen tot een gordijn te verwerken. Effective at keeping out both draughts in the winter and heat in the summer.


Een gordijn van geweven katoen met een fotoprint. Het gordijn heeft een brede tunnel bovenaan voor de gordijnroede. Bent u op zoek naar een rolgordijn met een persoonlijk tintje?


Bedruk dan een rolgordijn met een eigen foto bij Praxis.

Niet alleen om te maken voor uw eigen kamer, maar ook om te geven als een origineel cadeau. Simpel, snel en superleuk! Rolgordijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Maak uw eigen unieke rolgordijn. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Dit betekent dat een aantal producten zijn uitgevoerd met onderdelen om de kindveiligheid te garanderen. Bij het ontwerpen van deze onderdelen is natuurlijk ook rekening gehouden met het esthetische aspect. Als je raamdecoratie is uitgevoerd met een koord- of kettingbediening, dan wordt de lengte van deze bediening vanwege kindveiligheid aangepast.


Kwaliteit zonder compromissen. Ruim assortiment online bestellen! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bij Kwantum slaag je gegarandeerd voor betaalbare gordijnen met verschillende patroontjes, printjes en effecten. En dat áltijd voor de laagste prijs.


Gordijnen met print of patroon? Uiteraard is het bij ons ook mogelijk je gordijnen op maat te laten maken. Compleet met afwerking en accessoires.


Het douchegordijn met mooie fotoprint geeft de badkamer een natuurlijke touch. De print laat een turquoise waterval omgeven van bomen zien.

Laat je van het boslandschap meenemen. Aangezien gordijnen gemaakt worden van veel verschillende materialen, moet je altijd het wasvoorschrift in acht nemen. Echter kunnen de meeste gordijnen gewassen worden op een temperatuur van tot graden met een mild reinigingsmiddel. Voor witte gordijnen wordt aanbevolen te wassen met wasmiddel waar bleek in zit. De keuze in kant en klaar gordijnen is erg groot.


Zo zijn de kant en klaar gordijnen en mooi afgewerkt en gemakkelijk op maat te maken. Wil je meer kant en klaar gordijnen ? Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van.


Koop nu en verfraaien van uw huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts