woensdag 20 februari 2019

Duo rolgordijn taupe

Vrijblijvend Kleurstalen Aan. Vraag een gratis monster aan. Haal vandaag nog die taupe rolgordijnen in huis. Kwantum, daar woon je beter van! Goedkope Taupe rolgordijnen kopen?

Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze. Rolgordijn Duo ALSTEN 90x2taupe. Duo rolgordijnen zijn zeer trendy op het moment! Bijvoorbeeld of je duo rolgordijn verduisterend moet zijn of niet. Of in welke kleur, want bij HEMA heb je daarin een ruime keuze.


Ook als je ramen hebt in afwijkende afmetingen kun je bij HEMA een duo rolgordijn op maat laten maken. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Kies uit 1producten vanaf € 299. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Dit duo rolgordijn is een geweldig keuze voor elke kamer in huis door zijn functionaliteit en de kleur taupe is een warme kleur die met veel stijlen werkt. Het duo rolgordijn combineert verduisterende en lichtfiltrerende strepen voor een goede beheersing van licht en privacy. Hij bestaat uit twee stoflagen die voor elkaar langs bewegen.


De stof is gemaakt van 1 Polyester zodat je hem eenvoudig kunt schoonmaken met een vochtige doek. Met een duorolgordijn creëer je eenvoudig de gewenste privacy en lichtinval. NL heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope rolgordijnen. Een duorolgordijn bestaat. Het was een beetje prutsen om het te hangen maar dat viel goed mee.


De kleur was iets bruiniger dan we gehoopt hadden. Onze keuke is taupe dus dit leek ons perfect, maar het is een heel ander soort taupe. Het hangt hier goed en ik heb er momenteel geen.


Wil je hier graag van op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse e-mailing.

Naast de leukste rolgordijn duo aanbieding geven we je ook veel inspiratie voor de inrichting van je interieur. Vind deze en andere gordijnen op maat of andere producten van Hema bij BadKeukdesign. U heeft gekozen voor een duo rolgordijn taupe. Let op, de actuele levertijd van Linee Shades is tot werkdagen. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt bij Verano in Best.


En kunt u spelen met de lichtinval maar ook met de inkijk in uw woning of bijvoorbeeld kantoor. Aluminium systeem met onderlat. Houdt u van een moderne stijl, een landelijk tintje, strak en stoer, een beetje retro of bent u juist meer een romantisch type?


Het maakt eigenlijk niet uit: een rolgordijn komt in ieder interieur uitstekend tot zijn recht. De duo rolgordijnen van Joe Benelli hebben een groot kleurenassortiment. Wij hebben de kleuren opgedeeld in kleurgroepen, zo hebben wij witte duo rolgordijnen , maar ook taupe , grijs, bruin en zwart. Als u een kleur graag in het echt wil bekijken dan kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Dit rolgordijn verminderd de lichtinval, waardoor je door middel van het rolsysteem eenvoudig de lichtinval en privacy kunt creëren die je wenst.


Vandaar dat een duo rolgordijn ook wel een zebra gordijn of multishade wordt genoemd. RVS ketting voor een persoonlijke afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts