woensdag 20 februari 2019

Dunne luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Insectenwering voor iedere deur of raam met een hor dat bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiber glas met een ultra dunne PVC mantel. Dit gaas geeft perfect doorzicht.

Kiest u samen met onze verkoopadviseurs voor de perfecte oplossing voor uw interieur. Luxaflex schoonmaken met washandjes. Wil je je luxaflex schoonmaken zonder dat je ze moet verwijderen? Maak een sopje van warm water met schoonmaakazijn. Pak twee oude washandjes en gebruik die als een soort van handschoenen en pak beide kanten van de luxaflex vast.


Druk je handen tegen elkaar en schuif van links naar rechts of rechts naar links. Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige jaloezieën aanbieding.

Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Koordrem in de bovenbak van de jaloezie ( Koordrem moet Appart Bijesteld worden ) dit te beoordelen als je naar het raam. Bamboe jaloezieën zijn een relatief nieuw product, maar nu al niet meer weg te denken! Ze hebben een zachte en natuurlijke uitstraling. Doordat 50mm bamboe lamellen dunner zijn dan bij lindehout en abachi jaloezieën nemen deze jaloezieën minder ruimte in als ze zijn opgetrokken.


Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Last van stof dat constant op uw jaloezieën en lamellen blijft. Kies hier de gewenste lamel breedte.


De jaloezie is beschikbaar in twee lamel breedtes: 16mm, 25mm. Deze keuze bepaald de mate van lichtinval, inkijk en uitstraling. De vitrage stof kenmerkt zich door de zeer dunne stof en hier kan vaak doorheen gekeken worden. De dunne flens maakt dat het inzethor in vrijwel ieder kozijn te plaatsen is.


De aluminium jaloezie kan met behulp van een tuimelstang open of dicht gedraaid worden. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid licht in huis, maar ook hoeveel zicht er van binnen naar buiten, of van buiten naar binnen mogelijk is. Hor of vliegenraam met flexibel bevestigingssysteem en geschikt voor alle uitzetijzers (vervangen door telescopisch uitzetijzer hoeft dus niet).

Hierdoor kan de hor blijven zitten om bijvoorbeeld een dekbed te luchten. Ook perfect achter rolgordijn of jaloezieën. Ze schoonmaken vraagt soms heel wat tijd. Gelukkig heeft Liesbeth tips om houten en kunststof jaloezieën.


Met de raamdecoratie van GAMMA verduister je eenvoudig een kamer en geef je een ruimte uitstraling. Jaloezieën of lamellen trekken heel wat stof. Profiteer deze week van korting op alle raamdecoratie! RVS metalen optrek-ketting.


Linkse of Rechtse bediening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts