maandag 25 februari 2019

Muurverf keuken coating

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland.


Zoek de dichtstbijzijnde Showroom.

Kies uit producten vanaf € 295. De beste afwasbare verf voor in de keuken (en met name de splash zone van de keuken achterwand) is een basis schrobvaste verf met daaroverheen een transparante polyurethaan coating (zoals de Traelyx naturel finish). Vijf beste afwasbare muurverf producten. Al jaren staat afwasbare verf voor de achterwand van de keuken en woonkamers met stip op nummer van coating voor thuisgebruik. De coating is vaak voordeliger dan bijvoorbeeld tegels of een keramiek spatwand en met een beetje voorbereiding goed zelf aan te brengen.


Ook bleef muurverf achter het fornuis minder lang mooi dan tegels, glas of rvs bijvoorbeeld. Een oplossing om muurverf in de keuken te beschermen, is om de keukenmuur te schilderen met parketlak of blanke PU-lak, zoals TRAE LYX Naturel. Echt ideaal is dit echter niet.


Keukenmuur beschermen met lak.

Muurverf achter het fornuis beschermen? Het moeiste en is natuurlijk de moderne natuurlijke achterwand in de keuken. Helaas is dit zonder extra coating niet mogelijk. Vlekken zullen direct in de muurverf wegtrekken waardoor ze er niet meer uit willen.


Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is. CoatingShop biedt hiervoor een transparante watergedragen 2-K polyurethaan coating die u eenvoudig als eindlaag op uw muurverf aan kunt brengen. Deze coating maakt uw wand afwasbaar en schrobvast. Natuurlijk is deze coating niet alleen geschikt voor in de keuken maar ook voor ruimten waar kinderen spelen of huisdieren komen. Er bestaan gelukkig allerlei speciale verven, die geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes.


Je kunt de meeste wanden in je keuken en ook het plafond dan ook prima met een vochtbestendige latex schilderen. Het voordeel van standaard muurverf is natuurlijk dat deze in ontelbare kleuren en tinten te verkrijgen is bij iedere bouwmarkt. GAMMA muurvernis kleurloos mat liter is een kleurloze, matte muurvernis.


Dit product maakt geschilderde muren vuil- en vochtafstotend en optimaal afwasbaar waardoor. Wilt u toch een ultieme chemicaliënbestendighei dan zou u de muurverf nog evt kunnen aflakken met een performance coating , of beter, componenten. Echter is dit wel iets wat bijna niemand doet en men gaat meestal niet verder dan een eiglans of zijdeglans systeem voor keukens of badkamers.


Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Veilig tape (dat de muurverf niet meeneemt) als u afplakt tot een bepaalde hoogte bij het aflakken van een muurverf vindt u hier. Men houdt de coating hiermee zo mat mogelijk.

Een keuken muur verven in de kleur van jouw keuze doe je door eerst een grondlaag aan te brengen. Eens deze droog is breng je extra afwerkingslagen aan. Is er al muurverf in de keuken aanwezig?


Dan kan je deze een beschermende laag geven door middel van een transparante coating. Jouw keuken hoogglans wit verven? De verf is super afwasbaar na weken. Vuil en kalkaanslag zijn geen enkel probleem.


Heel belangrijk, Licetto is mat en blijft mat, ook na afschrobben en boenen. Afwasbare muurverf keuken. De belangrijkste eigenschap van het soort muurverf dat je zoekt voor in de keuken is de goede reinigbaarheid of schrobbaarheid. Reinigbare muurverf wordt vaak ingezet in keukens , klaslokalen of ruimtes waar het risico op vervuiling groot is.


Ga je er daarna overheen met een normale muurverf dan is je muur nog steeds bescherm maar is de verf van de laatste laag wel kwetsbaar. Het is dus beter om de rollen om te draaien. Breng eerst een (kleur) muurverf naar keuze aan op de keuken achterwand en breng daarna een transparante componenten pu coating aan.


Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Ben je van plan de keuken , badkamer of toiletruimte op te knappen? Omdat deze ruimtes regelmatig worden geschrob heeft KARWEI hier afwasbare muurverf voor.


Bij muren zonder reinigbare verf wordt een plekje op de muur korrelig of glimt het als het wordt geboend. Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf genomen speciaal voor in de keuken , dus afneembaar en reinigbaar. Nadat we deze verf hadden aangebracht is een paar dagen later de keuken geplaatst en hebben wij weer een paar dagen later uiteraard de keuken in gebruik genomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts