vrijdag 22 februari 2019

Dekbedovertrek met bomen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Dekbedovertrek met bomen

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Behalve dan misschien je eigen slaapkamer waar een prachtig bos of natuur landschap op je bed ligt! Een natuur dekbedovertrek met een weelderig groen bos, besneeuwd sneeuwlandschap, tropische baai of panoramisch berglandschap: met deze dekbedovertrekken breng je de natuur naar binnen.


Dit zachte en warme dekbedovertrek zorgt voor een heerlijke en optimale nachtrust! Deze print met bomen geeft een mooie uitstraling zonder te overheersen. Dit dessin past zeer goed in zowel een landelijke- als ook botanische inrichting van uw slaapkamer! De goedkoopste aanbieder van Nederland.


Ruim aanbod ☑ voldoende voorraad ☑ Vandaag besteld morgen in huis. Prachtig beige dekbedovertrek. Dit ontwerp heeft een patroon van boomtakken. De achtergrond is bovenaan licht van kleur en onderaan juist donkerder. Het loopt vloeiend in elkaar over.


Dekbedovertrek beige bomen. Door dit kleurgebruik lijkt het alsof de zon zojuist is onder gegaan. Het dekbedovertrek heeft een witte kleur met een print van zwarte stippen.


Dekbedovertrek met bomen

Dit dekbedovertrek is reactief wat ervoor zorgt dat de kleuren langer mooi blijven. Dit betekent dat elke inch 1draden bevat. Landelijke dekbedovertrekken. Droom je van balkenplafonds, knapperend haardvuur en een landelijke slaapkamer? Van een stoere, robuuste uitstraling tot een klassieke look.


Van vintage brocante tot een strandgevoel met nautische dessins. Warme breipatronen aangevuld met prachtige natuurdessins met bomen en bosdieren. Niets fleurt een slaapkamer meer op dan een dekbedovertrek met bloemen!


Bovendien is geen print zo veelzijdig als een bloemenprint. Nostalgische rozenknopjes, serene magnolia’s, romantische pioenrozen, vrolijke klaprozen of uitbundige exotische bloemen: met een bloemen dekbedovertrek kun je alle kanten op. Wanneer het dekbed ´s ochtends niet meer helemaal goed zit, kun je het dekbed door middel van de open splitten aan de bovenzijde van het dekbedovertrek weer eenvoudig op zijn plaats leggen. Blader op je gemak door ons assortiment en kies bijvoorbeeld voor de romantische dekbedovertrekken , de modellen met tekst of de producten met ruiten of een ander patroon.


Wat is er lekkerder dan in een bed met fris beddengoed stappen? Je slaapt altijd heerlijk onder een nieuw dekbedovertrek van katoen of flanel. Daar komt bij dat je met dekbedovertrekken je hele slaapkamer een ander aangezicht kan geven.


Dekbedovertrek met bomen

Wij bieden je dekbedovertrekken en kussenslopen in alle kleuren en met de mooiste dessins. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Scherpe prijzen, snelle levering! Witte achtergrond met beige bomen.


Een mooie dekbedovertrek in je slaapkamer. De zachte kleuren ronden het design af. Het materiaal is stevig en onderhoudsvriendelijk. Wordt zachter na elke wasbeurt. Met een mooi dekbedovertrek , krijg je al snel zin om je bed in te kruipen.


Onder welk dekbedovertrek jij het liefst wakker wordt, hangt onder andere af van het seizoen. In de zomer kan je voorkeur uitgaan naar luchtige materialen en lichte kleuren, terwijl je in het najaar kiest voor warme stoffen en heldere, donkere kleuren. Een katoenen dekbedovertrek is een garantie op een goede nachtrust vanwege zijn kwaliteiten. Eenieder transpireert in de nacht en het vocht moet worden opgenomen.


Een goedkope dekbedovertrek die niet van katoen is zal dit vocht opname proces niet goed volbrengen, met als gevolg dat u in een oncomfortabele positie ligt. Natuurprint dekbedovertrek met een prachtig afgebeelde blauwe regen. Het overtrek is afkomstig van een speciale lijn, die in samenwerking met Handicap NL tot stand is gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts