dinsdag 26 februari 2019

Muurstickers woezel en pip babykamer

Goedkope muurstickers voor babykamers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Foutje gemaakt bij het monteren?


Alle babyspullen tegen de laagste prijzen.

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Een hele makkelijke en mooie wandversiering is een muursticker. Muurstickers Woezel en Pip. Deze plak je eenvoudig op een vlakke wand. Bij de Woezel en Pip webshop vind je een mooi fotobehang met Woezel en Pip erop.


Dit fotobehang tovert de kamer in een klap om tot een echte Woezel en Pip kamer! Een mooie muursticker is te koop bij Fleurjethuis. We hebben muurstickers met bijna alle karakters uit Woezel en Pip.

Zo hebben we muurstickers met Tante Perenboom, het Zonnetje, De Wijze Varen, Buurpoes en natuurlijk Woezel en Pip zelf. Met deze leuke babykamer muurstickers tover je de babykamer in een hand om draai om. De sticker hebben ze zodanig ontworpen dat deze eenvoudig op elke muur met harde en vlakke ondergronden geplakt kan worden, zoals glad gestucte muren, deuren en ramen.


Kies uit verschillende kleine muursticker sets en grote muurstickers sets. Wanneer je liever een andere maat zou willen hebben is dit geen enkel probleem. Stuur ons een bericht met de juiste afmetingen. Onze muurstickers worden gemaakt op bestelling, daardoor kunnen we flexibel inspelen op jouw wensen.


Het aanbrengen van deze muursticker is gemakkelijk doordat het niet een hele grote sticker is. De afmetingen van deze Woezel en Pip stickervel zijn x 1cm. Van hele grote XL muurstickers tot kleintjes. Zo is er voor iedere muur wat wils! Met hun nieuwe eigen muurstickers maken ze jouw kindje(s) slaapkamer nóg magischer.


Afneembaar en altijd weer verplaatsbaar , zijn deze kleurrijke en leuke muurstickers zeer geschikt voor jouw kleintjes! Mooie kleurrijke muurstickers van Woezel en Pip , je kunt deze stickers naar eigen wens op de muur aanbrengen. Onmisbaar in de babykamer.


Bestel ook online bij Leen Bakker.

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Creëer zelf de babykamer die bij jouw kindje past met diverse combinaties! Een muursticker van Woezel en Pip.


Persoonlijk met jouw naam in een vrolijk design van de hondjes. Superleuk voor de kinder- en babykamer. De prijs is per rol, rol bestaat uit banen. Premium quality met supermatte uitstraling, 1grams vliesbehang.


Zoek je inspiratie voor een Woezel en Pip babykamer ? Van behang, accessoires tot muurschilderingen. De beste vriendjes Woezel en Pip als mooie sticker op de muur, vrolijkheid ten top. Woezel en Pip muursticker Beste vriendjes (vel van 46x1cm) Maak de kinderkamer nog mooier met deze super leuke Woezel en Pip muursticker.


In verschillende kleuren en designs. Dit is een woezel en pip licentieproduct en natuurlijk van uitstekende kwaliteit. Deze grote muursticker van de leuke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts