vrijdag 8 februari 2019

Satin verf

Satin verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Satin verf

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Kies uit producten vanaf € 295. Sigma S2U Satin is een fraaie, zijdeglanzende lakverf.


Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Uiteraard heeft deze professionele lak van Sigma veel voordelen.


Wat dacht je van de goede verwerkbaarheid? Iedereen met een beetje feeling voor schilderen kan met deze verf aan de slag! Daarnaast heeft de verf alle goede eigenschappen die je mag. Sigma Schakelverf Satin is de half glanzende verf van Sigma.


Dit volwaardige 1-pot systeem is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld nieuw hout. Je kunt namelijk met één soort verf zowel gronden, voorlakken en aflakken. Hoogglans verf wordt vooral gebruikt om een heel trendy, gewaagd en ‘anders dan anders’ verfresultaat te krijgen. Hoogglans verf is misschien iets minder makkelijk aan te brengen, maar je inspanningen zullen beloond worden: een supermooi lichtspel dat bovendien uitstekend afwasbaar is. Ten opzichte van andere alkydharsproducten heeft Rubbol Finura Satin minder donkervergeling.


We gaan daar meteen mee aan de slag, zodat jij die snel in huis hebt en er mee kunt verven. Dat kan met de rollers en kwasten die we je kunnen adviseren, zodat je ook meteen de juiste verfbenodigdheden in huis haalt. Zijdeglans zit in het midden qua glansgraad en wordt ook weleens ‘ satin’ verf genoemd. Het is niet zo glanzend als hoogglans, maar ook zeker niet mat.


Hierdoor zijn oneffenheden in de ondergrond minder te verdoezelen dan met een matte verf of lak. Zijdeglans verf of lak is daarentegen makkelijker schoon te maken dan matte verf. Deze verf van Sigma biedt de beste bescherming tegen de belangrijke invloeden van het weer. Jarenlang zo min mogelijk omkijken naar het schilderwerk.


Binnen het assortiment van Sigma verf benieuwd naar de populaire producten? S2U Nova is dan een belangrijke keuze. Het voordeel van deze afwerking is dat deze gemakkelijker te onderhouden is.


De zijdemat afwerking is een goed compromis tussen mat en zijdeglans. Zijdemat geeft je muren een mooie zijdeachtige uitstraling. Een ander voordeel is dat deze verf gemakkelijk afneembaar is. Indien een goed advies op maat gewenst is, neem dan contact op met onze klantenservice.


Kenmerken: Sikkens Alphatex Satin SF heeft een zeer hoge dekkracht. De verf is goed van kwaliteit, laat zich makkelijk verwerken en natuurlijk te bestellen in iedere RAL-kleur waar je naar op zoek bent. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, gewoon bij ons uit de eigen voorraad.


Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin online bestellen bij verfshoppen. Sigmalife DS TX Satin is een transparante, zijdeglanzende thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. De beits is weervast en vochtafstoten wat hem geschikt maakt voor houtwerk dat het hele jaar buiten staan. Het aanschaffen van goede verf is de basis van een goed resultaat.


Echter bepaalt de kwaliteit van de kwast en de roller ook voor een groot deel het eindresultaat. Duurzame, watergedragen zijdeglanslak. Toepasbaar op ramen, deuren, meubilair, PVC en metalen.


Voor gebruik binnen en buiten. Langdurig kleurbehoud door de toevoeging. In het Praxis assortiment vind je een zeer uitgebreid assortiment verf van Sikkens. De verf is duurzaam en blijft in vergelijk met andere verf veel langer zitten, waardoor je langer van je klus geniet. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing.


Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts