donderdag 28 februari 2019

Riverdale fruitschaal

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Fruitschaal in Nederland bezorgen? Ruim assortiment online bestellen! Riverdale bij Smulderstextiel.


De schaal is gemaakt van porselein en is wit met blauw gedecoreerd. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Mooie glasbokaal met geslepen ruitpatroon.


Als fruitschaal of schaal voor zoete lekkernijen te gebruiken. De beide glazen schalen in klassiek bokaalmodel zorgen in elk geval direct voor lekkere trek. De geslepen ruiten van de set maken dat de twee ook leeg een absolute highlight zijn onder de woonaccessoires. Zoek dus alvast een geschikt plekje. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Kies uit 1producten vanaf € 80. Bespaar tot wel via kiesproduct. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale , countryfield. Deze staat mooi op tafel met fruit of decoratieve.


Ben je helemaal gek op waxinelichthouders, kaarsenhouders, windlichtjes en sfeerlichtjes? Het schaaltje is gemaakt van porselein en is aan de buitenkant wit, de binnenkant van het schaaltje is wit met decoratieve bloemen. Een goede schaal mag niet ontbreken tussen je servies.


Riverdale fruitschaal

Onmisbaar als slakom, saladeschaal, hapjesschaal of serveerschaal. Kortom, een schaal van mooie grootte is te gebruiken voor heel veel verschillende dingen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Cupcakes, bonbons en gebak klaar. Met deze royal etagère wordt het een gegarandeerd succes!


En na het feestje blijft de standaard gewoon staan op een mooi plekje staan in huis. De etagère heeft een rond model en beschikt over drie plateaus. Zonder deuken of beschadigingen. Dat kan met deze metalen basket!


Een stapel tijdschriften, setje kleding of wat dacht je van de fruitschaal nieuwe stijl? Koop fruitsoorten in dezelfde kleur en het wordt een tevens een object om naar te kijken. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De Echasse schaal van Menu is perfect als fruitschaal of gewoon ter decoratie. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


Het kleurverloop in het glas steelt hoe dan ook de show en zorgt voor een elegante look. Wij zijn vooral fan van het messing onderstel waar de schaal op steunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts