maandag 18 februari 2019

Deken plaid

Deken plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alle plaids vind je op beslist.


Bestel simpel jouw woondekens online. Of je hem nu over je schouders drapeert of over je bank, onze dekens en plaids brengen extra warmte in huis. Ze voegen kleur, textuur en gezelligheid toe aan iedere ruimte in huis en geven je versleten meubels een nieuw leven.


Voor iedere interieurstijl hebben we een bijpassend dekentje. Plaid Robin is heerlijk zacht en trendy zwart met wit van kleur Deze plaid heeft een moderne look en is gemaakt van 1 polyester. De afmetingen zijn 130x1cm. Kruip heerlijk weg onder dit lekker warme dekentje op de bank. Plaids en dekens voor een gezellig, persoonlijk tintje.


Deken plaid

Welkom bij onze plaids en dekens. Met deze kleuraccenten en boeiende structuren maak je je woning nog gezelliger en persoonlijker. Uiteraard houden plaids en dekens je ook warm. Er zijn talloze mogelijkheden, wat betreft kleuren, dessins, weefsels en materialen. Een roze snuggle plaid van zacht fleece met een capuchon.


De plaid heeft een capuchon in de vorm van een kop van een kat, met oortjes. Je kunt je armen door de plaid steken, zodat je deze goed om je heen kunt wikkelen. Met dit lekker zachte deken wordt luieren op de bank extra fijn. Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas.


In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen. JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en. Met een plaid heb je de beschikking over een veelzijdige deken.


Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als extra sprei voor over je bed. Daar zijn plaids oorspronkelijk voor bedoel al is de functie in de loop der jaren wel uitgebreid. Want je kunt er natuurlijk nog veel meer mee! In onze deken webwinkel vindt u een ruim assortiment van o. AaBE dekens , Sole Mio dekens , Seasons wollen dekens maar ook plaids en katoenen dekens , leverbaar In verschillende prijzen. De oude en bekende merken AaBE en Sole Mio dekens maken nog de traditionele scheerwollen dekens.


Deken plaid

Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Er is niets lekkerder dan op een koude herfstdag thuis komen, de open haard of verwarming aan te zetten en onder een fleece deken of plaid weg te kruipen op de zetel Een romantisch filmpje aan, een pot thee erbij en de regen op het dakraam. Een deken van natuurlijke vezels is onvervangbaar.


Een fleece deken geeft veel warmte, is zacht en machinewasbaar. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Kies uit producten vanaf € 190.


Maak je huis gezellig met prachtige kwaliteits plaids , dekens en kussens. Decoratief voor op de bank, stoel en op het bed. Met een dekentje op de bank creëer je warmte en sfeer in een oogwenk. Kies voor een contrasterende kleur of juist een neutrale tint. Meer dan 1verschillende plaids.


We hebben hele zachte fleece dekens , plaids om gezellig op te picknicken en heerlijke warme dekens om onder te kruipen op de bank. Allemaal direct uit voorraad leverbaar. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer.


Deken plaid

Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is. En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur! Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Een mooie plaid voor op de bank koop je hier online.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Plaids van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts