woensdag 20 februari 2019

Gordijnroede kwantum

Zoek naar gordijnrails kopen op de nieuwe KensaQ. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Ook bochten en uitschuifbare gordijnrails.


En datzelfde geldt dus ook voor gordijnsteunen. Immers, aan de gordijnsteunen hang je je gordijnroede op.

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum , daar woon je beter van! Amsterdam onze ronde RVS roedes, hebben een doorsnede van mm. RVS roedes zijn leverbaar met RVS wandsteunen, RVS plafondsteunen, RVS wandrozetten, RVS eindknoppen en RVS gordijnringen. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen, rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?


Bekijk dan ons aanbod gordijnrails en gordijnroedes , gordijnringen, eindstoppen en knoppen, roedesteunen en meer. Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Gordijnroedes en accessoires.


Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen.

We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Een roede hang je op aan de muur voor het kozijn of aan het plafond. Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt.


Bevestig eerst de steunen. Eenvoudig online bestellen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Online en voor betere prijzen verkrijgbaar tot werkdagen in Huis! De set beschikt over een dubbele rails.


De verpakking bevat: - buis metaal (diameter 19mm) stuks- ringen met knijpers (bij lengte 160cm-stuks, 200cm-stuks)- dragers, met een afstand van de muur tot roede van ca. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. De gordijnroede heeft een lengte van 1centimeter. Kies voor een gordijnroede die zeker centimeter breder is dan het.


Als je de gordijnen dicht hebt, dan vallen deze volledig over de rails en zie je er dus niets meer van. Dé Railroedes en waveroedes van Roedeshop. Een gordijnrails is het meest onopvallend. Uw Railroede leveren wij exact op maat en aan één stuk tot 6cm.


Je kunt aan deze roede heel gemakkelijk kant en klaar gordijnen ophangen met lussen of ogen.

Deze roede is gemaakt van ijzer. Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts