donderdag 14 februari 2019

Gordijnen isolerend

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Isolerende gordijnen op maat. Ook wanneer je isolerende gordijnen op maat nodig hebt, ben je bij Kwantum aan het juiste adres! Met behulp van een isolerende voering voor je gordijnen op maat zorg je voor optimale isolatie. Ga dus op zoek naar een isolerende voering zodat je eenvoudig je huis warm (en koel) houdt. Al onze raamdecoratie wordt zo geleverd dat je het zó op kunt hangen.


Je hoeft het isolatie gordijn niet meer in te laten nemen, alleen maar op te hangen! Kies je voor isolerende gordijnen ? Dan kan de plooi bepalend zijn.

Raambekleding is te koop in allerlei vormen, kleuren en motieven. De combinatie van enkel glas met (rol) gordijnen of goed sluitende binnen- of buitenluiken, zorgt voor een zekere mate van isolatie. Sommige soorten raambekleding hebben een hogere isolerende werking.


Deze verduisterende gordijnen zijn ook nog eens isolerend zodat ze de kou (of warmte) lekker buiten houden en je slaapomgeving verbeteren. Ook heb je geen last meer van lawaai op straat dankzij de geluidswerende kwaliteit. Zo krijg jij weer de nachtrust die je verdient! Ben je op zoek naar de perfecte combinatie tussen sfeer en isolatie?


Combineer dan je isolerende gordijnen met een ander type raambekleding. Iedere combinatie is mogelijk en draagt bij aan de isolatie. Er wordt vaak gekozen om isolerende gordijnen te combineren met plisségordijnen.


Gordijnen met extra isolerende eigenschappen. Heb je veel last van kou of warmte in je huis dan kun je ook kiezen voor gordijnen die beschikken over extra isolerende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan lichtdichte gordijnen voor extra warmte-isolatie of aan speciale dikkere stoffen voor extra warmte en geluidsisolatie.


Om goed te isoleren is het belangrijk dat de raambekleding het volledige raam bekleed. Zelfs een kleine kier verslechtert de isolatiewaarde in sterke mate. Om kieren te voorkomen kun je de isolerende raambekleding combineren met gordijnen.

En wanneer je de gordijnen sluit, blijft de kou tussen het gordijn en het raam. De black-out wordt veelal als gordijn gebruikt vanwegen de modieuze kleuren en het mooie soepel vallende materiaal. Even kort de voordelen van het gebruik van gordijnvoering:-totale verduistering-energie besparing-geluiddempend-bescherming van de gordijnstof tegen inwerking van het zonlicht.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Alle merken gordijnen isolerend. Thermische gordijnen winter of zomer Thermische gordijn winter De gepatenteerde oplossingen Eco by Moondream zorgen ervoor dat de winter minder streng is door uw ramen of deuren tegen kou te isoleren.


Goede isolatie gordijnen besparen energie. Wanneer u nieuwe gordijnen aanschaft, is het goed om daarbij eveneens op de isolerende werking te letten. Naast het buitensluiten van kou hebben deze gordijnen nóg een voordeel: in de zomer houden ze juist koelte binnen. Op die manier kun je van ieder gordijn een isolerend gordijn maken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de gordijnen op koude en warme dagen sluit.


De vermelde Ug-waarde geldt als het gordijn dicht is. Op kozijnfolies staan geen technische specificaties, omdat de uiteindelijke isolatiewaarde afhangt van de dikte van de luchtspouw. De hoogglanzende achterzijde van dit gordijn werkt dubbel isolerend , zowel tegen de warmte als tegen de kou.


Hierdoor laat dit gordijn tot minder warmte en tot minder kou door. Deze gordijnstof is voor gemaakt van gerecycled polyester. Over het algemeen geldt hoe dikker de stof hoe betere de isolatie. Sluit de gordijnen als het kouder wordt zoveel mogelijk.


Hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiatoren. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts