dinsdag 26 februari 2019

Doorschijnende gordijnen

Bestel online of boek onze service! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online!


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.

Transparante gordijnen Doorschijnende stoffen met delicate texturen en ragfijne, lichte, pure stoffen zoals linnen. Een mix van garens in verschillende diktes en kleuren zorgen voor het geraffineerde beeld van de stof, voiles in een palet van tijdloze basic, poedertinten, tot spraakmakende kleuren of prachtige glasgordijnen. Door de mooie fijngeweven stof van de transparante gordijnen behoudt u het gevoel van privacy maar kunt u wel genieten van de lichtinval in huis of op kantoor.


In termen van stijl beschikken onze doorschijnende stof gordijnen over een breed scala aan aanpasbare op maat te maken opties, variërend van moderne metalen zeilringen tot aan de klassieke enkele plooi en diverse lussen. Onze transparante, ongevoerde gordijnen kunt u eenvoudig zelf reinigen op maximaal graden. Wastip: Vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe en doe hier een panty of waszak omheen.


Vind de beste selectie doorschijnende gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit doorschijnende gordijnen voor de dutch luidspreker markt. Een brede verscheidenheid aan doorschijnende gordijnen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals thuis, gordijn en hotel. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.

De perfecte gordijnen gevonden? Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Gordijnen en overgordijnen. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van.


Transparante rolgordijnen zijn gemaakt van een fijn geweven stof die niet alleen de lichtinval, maar ook de doorkijk filtert. Zo heb je dus wel iets voor het raam. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Als je gordijnen gaat kiezen moet je de afweging maken of je veel licht de kamer in wilt laten schijnen of niet.


Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor dunne gordijnen (die zonlicht doorlaten) voor de woonkamer of voor een dikke gordijnstof die het licht blokken. Met deze stof hebben wij nu ook een hele mooie semi transparante stof in de collectie. Door de vraag uit de markt zijn wij nu met deze semi transparante gordijnen gekomen. U wilt niet dat iedereen ’s avonds bij u binnen kan kijken en daarom sluit u de overgordijnen zodra het donker wordt en u binnen het licht aan doet.


Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Zwarte gordijnen bestellen. Wij maken uw nieuwe gordijnen gratis op maat en zorgen dat deze binnen werkdagen bij u worden thuisbezorgd.


Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit.

Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met rufletteband. Onze collectie gordijnen bestaat uit onder andere kant en klaar gordijnen , vitrage en inbetweens. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je.


Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Wil je graag wat meer privacy, maar toch het zonlicht naar binnen laten? Dan is een rolgordijn ideaal.


Kies voor een doorschijnende effen structuur, of ga voor kleur! Voor ieder interieur hebben we de mooiste raamdecoratie. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts