woensdag 13 februari 2019

Royal leerdam waterglazen

Verschillende soorten glazen, modellen en stijlen. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd.

Kristalservies van horecakwaliteit. Kies uit producten vanaf € 299. Bv Leerdam Crystal verzamelt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: orderverwerking, uitvoering van de koopovereenkomst die via de website van bv Leerdam Crystal is gesloten, versturen van door u aangevraagde informatie, klachtafhandeling, informatievoorziening (bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, e-mail of per telefoon), verbetering van. Royal Leerdam Waterglazen koop je eenvoudig online bij bol. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Onder andere Eva Solo, Schott Zwiesel, Leonardo en Bitz, bestel snel!

Vergelijk 1royal leerdam glazen. Serveer frisdranken, sap en water in de sap en waterglazen van horeca groothandel Veluw Horeca. Met dit wijnglas komen vooral de rode wijnen met body goed tot hun recht. Deze glazen zijn voorzien van de tekst Eau en.


Zo zijn er prachtige, chique champagneglazen uit de serie Carré en de Virtuosa wijnglazen zijn zo ontworpen dat de smaken en geuren optimaal uitkomen. Daarnaast zijn er ook Rocks drinkglazen, geschikt voor frisdrank en alcoholische. Stijl, efficiëntie en vakmanschap staan bij het fabriceren van hun glazen hoog in het vaandel.


Tevens vindt u hier de series Intermezzo borrelglazen en de gin tonic, cognac en andere speciale glazen onder de naam Specials. Dit glas is geschikt voor bijvoorbeeld frisdrank of water. De kleur van de dranken wordt hierdoor nog meer benadrukt. Maak er dan snel een aan en begin direct met shoppen! Royal leerdam heeft een uitgebreid gamma glasproducten met een functioneel en eigentijds design, afgestemd op de moderne eisen van gebruikers zowel in retail als horeca- en cateringbedrijven.


In de box zitten vier rode wijnglazen, vier witte wijnglazen en vier waterglazen. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.

The beauty of the sleek design has proven its functionality in the past decades. Door gebruik te maken van deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies. To get the best possible experience using our website, we recommend that you upgrade to a newer version or other web browser. Gisteren geweest bij het jubileum van glas. Het prachtige, heldere glas laat de kleur van het wijn extra versterken.


De wijde kelk met toelopende mond zorgt voor een intensere smaakbeleving. Deze sterke glazen zijn geschikt voor de vaatwasmachine, en zijn verpakt per stuks. Maak je glasservies compleet met deze 12-delige set.


Hierbij ontvang je vier rode wijnglazen, vier witte wijnglazen en vier waterglazen. Op deze manier kun je optimaal genieten van je wijn, omdat je zo altijd het juiste glas in huis hebt! De glazen zijn gemaakt van extreem helder en sterk glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts