donderdag 21 februari 2019

Hout jaloezieen goedkoop

Bekijk alle houten jaloezieën in onze webshop. En vraag een gratis monster aan! Diverse soorten en kleuren. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Bestel dan een gratis monster.


Alle jaloezieën vind je op beslist.

Goedkope houten jaloezieën op maat. De goedkope houten jaloezieën van Budget Raamdecoratie worden voor u op maat gemaakt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de houten jaloezieën te customizen naar uw smaak.


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit gelakte houten jaloezieën in verschillende kleuren of jaloezieën van transparant gebeitst hout. Onze houten jaloezieën, gemaakt van 1 hout , geven een luxe en warme uitstraling aan jouw woning. De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en is volledig te stylen naar eigen smaak.


Een fantastische toevoeging aan je interieur dus! Jaloezieën op maat zijn de oplossing als je raam niet voldoet aan de standaardmaten.

Bij Kwantum kun je goedkoop jaloezieën op maat laten maken. Of je nu kiest voor houten jaloezieën op maat of aluminium jaloezieën op maat, je stelt zelf jouw perfecte jaloezieën samen met onze handige online configurator. Onze houten lamellen worden met precisie op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar met diverse decoratieve ladderbanden in prachtig echt duurzaam hout.


Dit hout verbuigt niet en behoud zijn originele kleur. Wanneer de jaloezie in een niet goed geventileerde badkamer geplaatst wordt raden wij u aan om te kiezen voor onze maatwerk pvc jaloezieën. Laagste prijs houten jaloezieën! De kwaliteit van ons hout is altijd hoogwaardig.


Ook bij de houten jaloezieen in de trend line. Dan zijn onze bamboe jaloezieën absoluut aan te raden. Voor deze jaloezie wordt geen hout gekapt en het bamboe groeit snel weer aan.


Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar houten jaloezieën op maat? Al onze jaloezieën zijn namelijk verkrijgbaar op ieder gewenst formaat en uiteraard tegen een concurrerende prijs. Wij zorgen dat de houten jaloezieën die u aanschaft perfect voor uw ramen of deuren passen. Koop nu heel voordelig een nieuwe jaloezie.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Balken 15x15cm, 12x1 10x10. U kunt uw houten jaloezieën op maat tot wel goedkoper bestellen dankzij productie in eigen fabriek. Ze zijn goedkoop in aanschaf en gaan lang mee. Onze collectie bamboe jaloezieën bestaat uit prachtige kleuren waarvan u zeker onder de indruk zult zijn. Houten Jaloezieen - Budget.


Nadat u uw keuze hebt gemaakt en ons de maten van uw vensters hebt gestuur maken wij uw jaloezieen perfect op maat en leveren binnen weken. Op=Op artikelen maken wij niet op maat. Vaak is de lamel van een houten jaloezie breder dan die van een kunststof of aluminium jaloezie. In ons assortiment vind je jaloezieën van hout in verschillende kleuren, zoals bruin, grijs, zwart en wit. Zo kun je je jaloezieën van hout goed combineren met andere raamdecoratie, zoals overgordijnen of raamfolie.


Opzoek naar goedkope jaloezieen ? Beschikbaar in aluminium MM lamelbreedte of hout MM lamelbreedte. Uiterst geschikt voor standaard maat ramen. Bespaar gemiddeld door te kiezen voor een standaard maat. Zeer degelijke kwaliteit jaloezieen met jaar garantie.


De meest verkochte jaloezie is de 50mm Trendy. Bij deze jaloezie kunt u kiezen uit verschillende pasteltinten die of met ladderkoord of met ladderband gemaakt kunnen worden. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is bij 123jaloezie. De ladderbanden zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes: 10mm, 25mm (Standaard) en 38mm. De houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg.


Decomode jaloezie hout 50mm kalk wit structuur 1x 175cm. Zo kun je bij Praxis altijd voordelig houten jaloezieën goedkoop aanschaffen! U kunt de uitstraling hiermee nog meer afstemmen door bijvoorbeeld te kiezen voor een accentkleur die in uw interieur terugkomt.


Bij alle houten jaloezieën en bij 50mm aluminium kunt u er verder voor kiezen de bovenbak van de jaloezie aan het zicht te onttrekken met een rustige houten sierkoof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts