donderdag 7 februari 2019

Vullende primer

Vullende primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Kun je een vullende grondverf nog schuren?


Vullende primer

Jazeker deze gondverf is juist goed schuurbaar om het geheel helemaal mooi glad te krijgen. Vullende grondverf of vullende primer kopen? Bestel nu jou vullende grondverf of primer online nog voordeliger en laat hem same day delivery bezorgen.


Gepigmenteerde primer op basis van alkydhars. Overschilderbaar met verf elke verf, zowel alkyd als acryl. Superieure hechting, voorkomt afbladderen. Dankzij de epoxy primer bent u verzekerd van roestbescherming en een geweldige lak hechting met een goed vullend vermogen waardoor oneffenheden worden opgevuld.


Vullende primer

Blik componenten primer. K primer is een grondverf die bestaat uit componenten. De primer zelf waaraan verharder wordt toegevoegd.


Flexa grondverf in de kleur wit is een extra vullende grondverf voor binnen en buitengebruik. De grondverf is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentine verdunbare verf of beitslagen. Deze 2K Epoxy vulprimer beschikt dankzij de 2-componenten over goede vullende eigenschappen.


Vullende primer

Oneffenheden en gaatjes in het oppervlak worden daardoor goed opgevuld waarna het oppervlak goed glad te schuren is. SprayMax 2-componenten spuitbus Epoxy Filler. Sigma S2U Nova Primer is een grondverf voor binnengebruik met een aantal belangrijke eigenschappen.


Deze hoogwaardige grondverf hecht niet alleen perfect op hout, maar scoort ook zeer goed op vullend vermogen, dekking en vloei. Het liefst een die goed vloeit, zodat er later niet teveel weggeschuurd hoeft te worden om het weer glad te maken. Denk aan bijvoorbeeld De IJssel ZF Primer (is twee-componenten). Vandaag bestel morgen in huis! Grondverf Op Kleur Mengen.


De zeer goed vullende eigenschappen, gecombineerd met een goede vloeiing, maken het mogelijk om in één tot twee bewerkingen op een grove ondergrond tot een mooi vullend en glad eindresultaat te komen. Roeststop (roestwerende primer ) WWKleurindustriële kwaliteitspuitbus. Waterdampdoorlaatbaar, regendicht, was- en schrobvast. Fitex Metaalprimer ZF is een goed vullende en soepel verwerkbare primer. Zeer roestwerend door de toeslag van zinkfosfaat.


Door zijn vullende vermogen zal het kleine oneffenheden weg nemen. Ook kan de primer aangebracht worden op voorbehandelde metalen ondergronden. Primer Thix is zeer geschikt voor het gronden en overgronden van houten geveltimmerwerk. Professionele roestwerende loodvrije menie voor het behandelen van ijzer en staal. Tevens ook te gebruiken op onbehandeld hout wat in aanmerking komt beton.


Door de ondergrond goed voor te behandelen krijg je een strak schilderresultaat. Natuurlijk moet je krabben en schuren, maar je kunt meer doen in minder tijd. De verf hecht beter en geeft een betere dekking met minder streepvorming door grondverf of primer te gebruiken.


Bij GAMMA ben je aan het goede adres voor grondverf voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts