maandag 11 februari 2019

Velux ggl sk06 114x118

Rolgordijnen exact op maat voor jouw SKdakraam. Dakraamgordijnen in meer dan kleuren, perfect voor jouw SKdakraam! Gratis en snelle levering.


VELUX tuimelvenster GGL SKhout wit gelakt € 46-GGU SKkunststof wit € 58-LuXtra tuimelvensters DPX S6A hout Standard € 25-AVX S6A hout Comfort € 29-APX S6A kunststof Standard € 35-APV S6A kunststof Comfort € 38- VELUX Elektrisch dakraam GGL SKhout transparant gelakt € 84- GGL SKhout wit gelakt € 86-GGU. Wil je een dakraam dat makkelijk te bedienen is?

Het tuimelvenster heeft een wit afgelakt kozijn van grenenhout dat is voorzien van een FSC keurmerk. De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. Het raam heeft smalle kozijnen en geeft daardoor maximaal daglichtinval. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kan tot 180° tuimelen en worden vergrendeld (schoonmaakstand) en in drie standen te ventileren. De leverancier voor al uw. Veel kenmerkende eigenschappen dragen bij aan een positieve energiebalans van het Velux dakraam.


Het resultaat ervan is een veelzijdig dakraam dat zowel goed presteert op isolatie alsook volop natuurlijke warmte en energie benut.

Het product is eenvoudig in te korten. Het was een klein raam waardoor het het vrij donker was, maar met een mooi Velux dakraam wordt het gelijk een hele andere ruimte en met een optimale lichtinval. Dit Velux dakraam is geschikt voor alle soorten leef ruimtes.


Daarom zijn Velux dakramen altijd een goede vervanging óf aanvulling. De code “ GGL -4” of “ GGL -606” of “ GGL -S06” Het nieuwe Velux dakraam wordt in dit geval vervangen door de GGL - SK( 1x 1cm) Andere type Velux dakramen Zijn de meeste oudere Velux dakramen uitgevoerd in hout, de nieuwere zijn ook leverbaar in een onderhoudsarme kunststof uitvoering. Technische details VELUX daktoegangsraam. Lees hier alles over ventilatiewaarden, daglichttoetreding, maten en glastypen.


Het glasoppervlak van de nieuwe generatie Velu x dakramen is bij een gelijk dakraamformaat ongeveer groter dan de vorige generatie dakramen. Dat betekent meer lichtinval en meer toetreding van zonnewarmte tijdens het stookseizoen. Het GGL dakraam beschikt over betere warmte-isolatie dankzij ThermoTechnology isolatie in de constructie. Voorbereid op het plaatsen van Velux raamdecoratie. De bedieningsgreep doet ook dienst als ventilatieklep.


Deze dakvensters hebben een code van slechts twee letters en twee cijfers, bijvoorbeeld velux GGL SK(dakraam 114x118cm, was voorheen velux GGL -Sen velux GGL -6en velux GGL -4). VELUX insectenhor voor uw VELUX dakraam uit voorraal leverbaar in kleuren, dit VELUX rolgordijn is geschikt voor dakraam code SK, S0 606. Het dakvenster bestaat uit wit geverfd hout en meet 114x1cm.


Bovendien kan het dakvenster 180° wentelen en in deze stand geblokkeerd worden, wat zorgt voor een gemakkelijke schoonmaakstand.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in. PK1 SK, SK0 UK0 UK08. Voorzien van een MRPI certificaat. Een MRPI certificaat wordt gebaseerd op een milieugerichte levenscyclusanalyse (LCA) van het product.


Combineer je dakraam met raamdecoratie, een insectenhor en zonwering. Manueel wentelend dakvenster met een houten kern omhuld met witte polyurethaan. Te plaatsen op een dak met een helling tussen 15° en 90° Wentelende opening- rotatie tot 180° Frictiescharnieren houden het venster open in de gewenste openingsstand.


Tuimelvensters GGL hebben een moderne uitstraling, zijn duurzaam en zijn eenvoudig en snel in te bouwen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen grenen wit afgelakte dakramen en de kunststof dakramen. In vochtige ruimtes adviseren wij sowieso een GGU of GPU dakvenster.


In droge ruimtes is een GGL of GPL dakraam ook goe echter deze behoeft wel wat meer onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts