vrijdag 22 februari 2019

Draadglas achterwand keuken

Draadglas achterwand keuken

Verzending door heel Nederland. Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Zeer scherpe Groothandel prijzen. Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband.


Draadglas achterwand keuken

Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. De belangrijkste eigenschap van draadglas is de brandweerbaarheid. Draadglas keuken achterwand. Er is al draadglas vanaf € 3per m2. Mocht het glas breken, dan houdt het draad raster de glasscherven bijeen.


Kan een glasplaat kopen die ik als achterwand wil bevestigen, alleen zit ik hiermee nog met een aantal vragen. Bij een glasplaat voor uw keuken adviseren wij een glasdikte van mm. Hierdoor kunnen stopcontacten en schakelaars naadloos op de keukenwand worden gemonteerd. Keuken achterwand met foto op glas.


Draadglas achterwand keuken

Voor de keuken achterwand kun je je eigen foto aanleveren of één van onze designs uitkiezen. Omdat u tijdens het koken met uw neus boven op de keuken achterwand staat, hebben wij een haarscherpe print techniek. Bij Grando keukens Zaandam vinden wij het belangrijk dat u de juiste achterwand voor de juiste toepassing in uw keuken weet te vinden. De achterwand van uw keuken , bepaald de sfeer in uw keuken.


Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Glazen keuken achterwand volgens jouw wensen! Onze glazen achterwanden worden op maat gemaakt, inclusief uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken. Je kunt je glazen keuken achterwand precies zo samenstellen als jij dat zelf wilt, in elke gewenste kleur!


Draadglas achterwand keuken

Tijdens inmeten nemen wij dan ook de grote glasmonsters mee waaruit u een keuze kunt maken. Meestal zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Vele opties en mogelijkheden. Grootste keuze keukenachterwanden. Enkel glas of draadglas voor glazen achterwanden glasdiscount met achterwand glas keuken are ideal with glazen achterwand keuken glas van hermans beautiful achterwand glas keuken.


The following are some underlying factors and can nevertheless be a very good decision. Hardglazen wandbekleding is leverbaar in alle vrijwel RAL kleuren. Deze glazen wandbekleding bestaat uit gehard glas waardoor dit uitermate geschikt is voor achter een warmtebron zoals bv een kookplaat, ongeharde glassoorten gaan vaak kapot doordat het glas te warm wordt en breekt. Met een glazen keukenachterwand maakt u uw keuken in één keer mooi af. De hier getoonde glazen keukenachterwand is van 6mm helder gehard glas.


Een dekkend gekleurde keukenachterwand is een eye-catcher in de keuken. Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten. Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf.


Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts