dinsdag 26 februari 2019

Eveline interieur

Eveline interieur

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. Naast ontwerpen voor de inrichting van zakelijke panden maken wij plannen voor woonhuizen, geven wij kleuradviezen en blazen wij bestaand interieur nieuw leven in.


Eveline interieur

Wat een mooie winkel, mooie. Bekijk meer ideeën over Interieur , Interieur ontwerpen en Ideeën voor. Projecten bekijk projecten Lees meer. INFORMATIE Interieurontwerp nodig?


INTERIEUR ADVIES Tarieven. The old interior was all white with dark floors, but the owners asked us to introduce colour and create a warm, inviting interior. Swipe left to see the before picture. For more photos of this project, go to our website via the link in the bio. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


EVELINE interieur maakt interieurplannen voor de inrichting van woonhuizen, kantoren en horecagelegenheden, geeft kleur-adviezen en blaast nieuw leven in bestaande interieurs. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Wij maken plannen voor de inrichting van woonhuizen, kantoren en horecagelegenheden. Tevens adviseren en begeleiden wij in de keuze van materialen en producten voor uw nieuwe interieur.


Ook zijn wij gespecialiseerd in bouwbegeleiding. De deskundige interieurstylisten helpen je onder andere bij het kiezen van het juiste materiaal etc. Eveline Interieur heeft een nieuwe foto toegevoegd. HOUSE CITY: The old black stove in the middle between the kitchen and living room was replaced by a large, whitewashed hearth fireplace.


Eveline interieur

It is visible from all sides. Meer informatie op de website. Naast het ontwerpen van de inrichting van woonhuizen, kantoren en horecagelegenheden adviseren wij in de keuze van materialen en producten voor uw nieuwe interieur.


Ook voor bouwbegeleiding kunt u bij ons terecht. Nog steeds is fotografie heel belangrijk. Ik laat alle projecten vastleggen. Bid- en devotieprenten in de Noordelijke Nederlanden, 17de en 18de eeuw. Merk X architecten Gietersstraat 15.


Zowel op het gebied van architectuur, interieur , meubels, textiel en verlichtingselementen. Evelyne Merkx laat al dertig ja. J e interieur helpt je die totale comfortzone creëren. Het moet een verlengstuk van jezelf zijn.


Ik ga met jouw wensen aan de slag voor een interieurontwerp op maat. Zo maken we van een huis je thuis. Mijn doelstelling is een interieurontwerp te creëren dat jouw ideeën helemaal vat en ze sterker maakt. De afgelopen jaren heb ik in Johannesburg, Zuid-Afrika gewoond en had ik tijd om te bedenken wat ik echt leuk vind. Meubels en interieur hebben vanaf jongs af aan al mijn interesse.


Eveline interieur

Met een vader die van oorsprong industrieel ontwerper is, werden meubels thuis vaak zelf bedacht en zelf gemaakt. Daar leerde ik erg veel, vooral het kunnen inschatten van mensen. Dat zijn ervaringen die je alleen in de praktijk kunt opdoen.


Nu weet ik vaak binnen enkele minuten al wat bij iemand past. Van woonkamer tot bibliotheek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts