dinsdag 19 februari 2019

Stoere linnen gordijnen

Stoere linnen gordijnen

Echte gordijnen zijn linnen gordijnen en wij hebben er veel! Veel klanten zeggen : met linnen gordijnen creëer ik sfeer. We laten het je graag zien! Top kwaliteit linnen gordijnen , perfect op maat gemaakt.


Stoere linnen gordijnen

Bekijk nu onze unieke collectie! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Of bezoek één van onze winkels.


Onze authentieke 1 linnen stoffen hebben een stoere uitstraling in rijke taupe-, grijs-, wit- en natureltinten. Vele linnens worden al jaar speciaal voor Stoer linnen en de Nederlandse markt geweven. Graag adviseren wij je over de beste keuze voor jouw specifieke situatie. Onze gordijnen en vouwgordijnen worden vakkundig gemaakt in een atelier waar ze veel ervaring hebben met het confectioneren van linnen stoffen.


Zware linnen stof die een bijzonder stoere uitstraling heeft. Heeft een mooie vintage look door het stonewashen. Kan witte strepen hebben door stonewashing.


Het is een sterke stof die veel voor meubelstoffering gebruikt wordt. Ziet er als gordijn en vouwgordijn ook heel stoer uit en heeft ondanks zijn gewicht toch een mooie soepele valling. Een gordijn in linnenstof kent vele gezichten! Linnen gordijnen , sterk en stoer. En dat maakt deze smaakmaker nou juist zo geschikt voor iedere interieurstijl.


Stoere zand linnen look gordijnen Korn zand naturel is een mooie zware en stoere stof voor stoere gordijnen. De stof is echt lekker zwaar en gemeleerd grijs van. Bezoek nu onze webshop en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie! Alle stoere gordijnen zijn verzameld op deze pagina. Alle gordijnen worden gratis op maat gemaakt en zijn met voering leverbaar.


Zeker weten dat het gordijn past? Gebruik dan onze handige meetinstructie. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse gordijnstof te bestellen. Daarnaast heeft linnen een isolerende werking, die de warmte en kou buiten houdt. Door het voeren worden de gordijnen voller, wat het kenmerkende stoere karakter van linnen.


De grove structuur en verdikkingen in de stof geven de gordijnen hun unieke karakter. Maar ook wanneer u van een natuurlijke uitstraling houdt, zijn linnen gordijnen de beste keuze. Reinigen van linnen gordijnen. Mocht u de linnen gordijnen willen.


Het gordijn heeft een transparante stof en geeft je interieur een stijlvolle uitstraling. Wanneer het gordijn in het licht hangt is de unieke weving van de stof goed zichtbaar. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


U krijgt direct een bevestiging. Ontdek ons ruime assortiment! Stoere beton grijze linnen look gordijnen RIJS is een mooie stoere stof. Geweven met melange garens waardoor het een mooie levendige betond kleur is. Past perfect in bij je stoere industriele look.


Niets zo mooi als gordijnen met echt linnen vlasvezels! En linnen is in heel veel varianten te verkrijgen in between, als overgordijnstof. Classic look, maar ook als stoere washed versie. Zand kleur inbetween gordijnen met een stoere linnen look.


Stoere linnen gordijnen

Holten is een stoere inbetween, met mooie onregelmatige garens, waardoor het er natuurlijk uitziet. Wil je online linnen gordijnen op maat kopen? Kom kijken en vraag gratis linnen stalen aan. Van mooie stonewashed linnen gordijnen tot mooie zware klassieke linnen gordijnen in mooie volle kleuren. Nieuw binnen voorgewassen linnen vergrijsd.


Corduroy velours gordijnen. Gordijnen linnen voorgewassen grove structuur. Niet zo verwonderlijk: de stof is slijt- en scheurvast en dus duurzaam, en heeft een stoere stonewashed uitstraling.


Stoere linnen gordijnen

Heb jij al linnen in huis? Wij voeren alle 1 linnen gordijnen en vouwgordijnen standaard. Naturel linnen is puur, dus zonder verfstof. Kies bijvoorbeeld eens voor grove linnen gordijnen , zo bepaal je heel snel de sfeer voor een kamer.


Niet heel geschikt voor een slaapkamer, maar in een woonkamer stralen ze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts