maandag 18 februari 2019

Impregneren stof

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen!


Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!

Webshop voor Stoff - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Impregneren maakt stof vuil -en waterafstotend en verlengt de levensduur.


Wilt u textiel impregneren en hierdoor vuil -en stof afstotend maken? Stoffen bankstel impregneren en je hebt nooit meer vlekken? Dat is iets wat veel mensen denken maar dat is fout gedacht want impregneren is geen wondermiddel.


In dit artikel vertellen je waarom impregneren geen wondermiddel is, maar wel een aanrader.

Fout, impregneren maakt je stof zeker niet waterdicht. Basis onderhoud voor stoffen : Gebruik de stofzuiger met het meubel opzetstuk om stoffen meubelen wekelijks te reinigen (maximaal 5Watt) en zo huisstof, kruimels en andere dagelijkse vervuiling te verwijderen. Brandvertragende vloeistof voor stoffen van kunst en mengvezels in voordeelverpakking Alfastop brandvertragende vloeistof voor kunst en mengvezels is een ongevaarlijke en gebruiksvriendelijke vloeistof voor het brandwerend impregneren van stoffen met meer dan synthetische vezels, zoals polyester, polyamide en viscose.


Textiel impregneren met Texseal Pro zorgt voor een duurzame bescherming van textiel. Hiermee wordt de levensduur van uw textiel aanzienlijk verlengd. Ideaal voor buitenkleding, sportkleding en delicate stoffen die u zo lang mogelijk wilt behouden. Textiel Pro biedt waterafstotende bescherming aan zowel natuurlijke als synthetische vezels.


Eerdere ervaringen met het impregneren van een bank. Jaren eerder hadden we ook een stoffen bank en bij gebrek aan beter weten, hadden wij deze ook laten impregneren. Daar zat dan een verzekering aan vast, met de zekerheid dat bij vlekken die er niet meer uitgaan, ook niet door een professioneel team, je je bank vergoed kreeg. Om op meubelen terug te komen.


Vooral voor stoffen meubels is het echt aan te raden om vooral uw zitmeubels te impregneren. Het impregneren geeft net even wat meer tijd om het gemorste eten of drinken te verwijderen. Het is een algemene techniek om een materiaal waterafstoten (zee)waterbestendig, schimmelweren brandvertragen graffitiwerend of meer van dergelijke gewenste eigenschappen te geven. Je kunt het behandelde meubel al na enkele uren droogtijd weer in gebruik nemen.


Je stoffen bankstel impregneren is methode waarbij je de stof van je meubel preventief tegen vuil en vlekken gaat behandelen. Je gebruikt daarbij een speciale vloeistof, die geurloos en onzichtbaar is en die je ook niet kunt voelen.

Als de stof eenmaal met het product behandeld is, kan het vuil zich niet minder goed aan de vezels hechten. Stof impregneren tegen vuil en verkleuring (UV straling) Bijkomend voordeel van het impregneren van een parasol met een waterafstotende spray is dat de parasol niet alleen waterdicht, waterafstoten maar ook vuilwerend wordt én het extra bescherming biedt tegen de zon. Een beter moment is er eigenlijk niet. Als u net een nieuw meubelstuk heeft gekocht dan is het beste tijdstip om de stof te impregneren nog voordat u er gebruik van heeft gemaakt. Wij komen graag uw meubelstoffen professioneel impregneren.


Uw bank is weer schoon en een beter ogenblik is er niet. Als u een nieuwe bank heeft gekocht dan is het beste tijdstip om de bank te impregneren nog voordat u er gebruik van heeft gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts