vrijdag 8 februari 2019

Krijtbord muursticker

Krijtbord muursticker

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Groot aanbod goedkope muurstickers.


Deze krijtbord sticker (2x cm) is makkelijk aan te brengen wordt geleverd inclusief krijtjes (wit, blauw, roo geel). Zorg dat de ondergrond vlak en vetvrij is en breng de muursticker aan. De sticker is zelfklevend en kan makkelijk aangebracht en verwijderd worden zonder resten achter te laten.


Vergeet die cliché notitiesblokjes en kies voor een krijtbord muursticker om uw agenda, kleine notities of boodschappenlijstje op bij te houden. Naast dat het hartstikke leuk staat is het elke keer weer een feest om met het krijtje op het krijtbord te tekenen. Is het geen geweldig idee de kinderkamer of speelkamer in huis te decoreren met een van deze krijtbord stickers? Hiermee geeft u uw kind de kans om zijn creativiteit volledig te laten gaan! Naast kinderkamers kunt u er ook voor kiezen een leuke krijtbord muursticker in de keuken of woonkamer te plaatsen.


Deze sticker omtrent een krijtbord sticker afgebeeld in de vorm van een dinosaurus. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Muursticker krijtbord met dieren Deze leuke beestenboel staat mooi op de kinderkamer of babykamer. Het is ook mogelijk om je eigen krijtbord sticker te laten ontwerpen. Bijvoorbeeld met een eigen tekst of naam zodat de muursticker nog persoonlijker wordt.


Stuur ons even een mailtje en wij maken gratis een voorbeeld voor je. Schoolbordstickers schoonmaken. De krijtbordstickers zijn makkelijk uitwisbaar met een vochtige doekje.


Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. De mooie looks in combinatie met de veelzijdighei maakt een krijtbord het populaire memobord dat men graag in huis haalt. Vandaag de dag hecht men veel waarde aan eerlijke en ambachtelijke producten. SCHOOLBORD STICKER ( KRIJTBORD ) We kunnen uit de schoolbordfolie diverse afbeeldingen snijden, een aantal standaard voorbeelden staan in onze shop, maar we kunnen op uw verzoek ook andere afbeeldingen leveren.


Krijtborden zowel ambachtelijk als verantwoord. Wij produceren alle stickers zelf waardoor er veel mogelijkheden zijn! Op zoek naar kleine etiketten voor op bordjes of potjes? Wall-Art kan niet verantwoordelijk gehouden worden mocht de muursticker op een verkeerde ondergrond geplakt zijn.


Nouvelles Images muursticker krijtbord poes op reis. Vrolijke krijtbordsticker van een poesje, die op reis gaat. Het koffertje kan als kritbord worden gebruikt. Al principio las pretensiones iban en torno a la creación de un musical propio por parte del grupo de alumnos y alumnas que participaran en el proyecto.


Een krijtbord sticker van 45x200cm op rol. Plak deze krijtbord sticker eenvoudig op een vlakke gladde ondergrond en je hebt een krijtbord. Naast gewone krijtbord stickers verkopen ze ook een groot assortiment krijtbord stickers.


Hoe leuk is dit huisje voor op de kinderkamer of deze sticker voor op je koelkast! Voor onze werkkamer viel mijn oog gelijk op deze gave muursticker : eenkrijtbord maandplanner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts